EkonomiGenelTürkiye

Fatura İle İlgili Adı Soyadı Yazılı Olmayanlar da Alacak! İnternet, Telefon ve Su Faturası Ödeme İçin 150 TL Geri Ödeme

**Faturada Adı Soyadı Yazan Yazmayan Alacak! İnternet Telefon Su Faturası Ödeyene 200 TL Para İadesi**

**İNTERNET TELEFON SU FATURASI ÖDEYENLERE 200 TL PARA İADESİ**

Gelen zamlar faturaları da yükseltirken, gelen zamların etkisiyle vatandaşların ödediği rakamlar da artmış durumda. İnternet, telefon, doğalgaz, cep telefonu, su faturası gibi düzenli ödemesi olan kişilere yönelik yapılan açıklamada 150 TL para iadesi yapılacağı ilan edildi. Başvuru şartları ve para iadesi için izlenmesi gereken yöntemler de açıklandı.

**AKBANK AXESS KREDİ KARTI OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI**

Türkiye’nin en çok kullanılan kredi kartı markalarından biri olan Akbank, Axess ile vereceğiniz yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatlarından 150 TL’ye kadar chip-para kazanabileceğinizi duyurdu. Ağustos ayında vereceğiniz tüm yeni fatura talimatlarınız için “FATURAC” yazıp 4566’ya göndermeniz gerekmektedir. 1 veya 2 yeni fatura için 25 TL, 3 veya 4 yeni fatura için 75 TL, 5 veya daha fazla yeni fatura için ise 150 TL chip-para kazanma fırsatını kaçırmayın! Talimatlarınızı Akbank Mobil ve Akbank İnternet üzerinden, 444 25 25 Akbank Müşteri İletişim Merkezi veya Akbank Şubelerine başvurarak verebilirsiniz.

Bu kampanyadan Axess, Axess Öğrenci ve Free asıl kart sahipleri, 1 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında faydalanabilirler. Kampanya kapsamında birden fazla karta sahipseniz, en az bir talimatın Axess veya Free kartınızda olması gerekmektedir.

Kampanya dahilinde Axess, Axess Öğrenci ve Free kartlarınız ile otomatik ödeme talimatı vereceğiniz 1 veya 2 yeni fatura için 25 TL, 3 veya 4 yeni fatura için 75 TL, 5 veya daha fazla yeni fatura için 150 TL chip-para kazanabilirsiniz. Kampanya müşteri bazındadır ve Ağustos ayı boyunca katıldığınız tüm fatura ödeme talimatlarından en fazla 150 TL chip-para kazanabilirsiniz. Kazandığınız ödül tutarı 2 Eylül 2023 tarihinde kartınıza chip-para olarak yüklenecektir.

Bu kampanyadan yararlanabilmeniz için verdiğiniz talimatların yeni olması gerekmektedir. Eğer otomatik fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip yeniden verirseniz veya banka hesabına tanımlı olan fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip kredi kartınızdan verirseniz kampanyadan yararlanamazsınız. Hesaptan verilen talimatlar da kampanyaya dahil değildir.

Yukarıdaki şartları sağlayan kişilere 200 TL para iadesi yapılacağı duyuruldu. Kampanya için son başvuru tarihi ise 31 Ağustos 2023 olarak belirlendi.

Fatura İle İlgili Adı Soyadı Yazılı Olmayanlar da Alacak! İnternet, Telefon ve Su Faturası Ödeme İçin 150 TL Geri Ödeme

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.