EkonomiGenelTürkiye

Hızlı Nakit İhtiyaçlarınız için Garanti BBVA’ya Başvurun! 200.000 TL İhtiyaç Kredisi İmkanı

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi: Faiz Oranları ve Detayları

Garanti BBVA, internet sitesi üzerinden yeni bir kredi kampanyası duyurdu. Bu kampanyaya göre, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanlara 200.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunulmaktadır. Garanti BBVA ihtiyaç kredisi detayları, faiz oranı ve vade süresi gibi sorularınızı yanıtlamak amacıyla bankanın internet sitesinde yayınlanmıştır.

Zaman zaman dünyada ve ülkemizde meydana gelen olumsuz olaylar nedeniyle birçok ürün ve hizmette zam yapılmaktadır. Bu zamlar nedeniyle vatandaşların alım gücü büyük ölçüde azalmıştır. Bu durum da nakit ihtiyacını artırmaktadır. Vatandaşlar, bankaların sunduğu kredi fırsatlarını araştırmaya başlamışlardır.

Biz de web sitemiz olarak sizlere, bankaların sunduğu kredi fırsatlarını yakından takip ediyor ve en kısa sürede sizlere sunma gayreti içindeyiz. Peki, Garanti BBVA ihtiyaç kredisi hakkında detaylı bilgi nelerdir?

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi Özellikleri

Garanti BBVA tarafından sunulan ihtiyaç kredisi seçeneklerine göre; 50.000 TL’nin altındaki kredi tutarları için 36 ay vadeli kredi imkanı sunulmaktadır. 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki kredi talepleri için ise 24 aylık vade süresi tercih edilmektedir. 100.000 TL’nin üzerindeki kredi ihtiyaçları için ise 12 aylık vadeli kredi imkanı sunulmaktadır.

Bankanın örnek hesaplamalarına göre; 50.000 TL kredi için 36 ay vade seçildiğinde, yıllık faiz oranı %3,38 ve toplam maliyet oranı %68,3647 olarak hesaplanmıştır. Sigorta ve vergi gibi ücretler de dikkate alındığında, toplam masraf ise 1187,50 TL olmaktadır.

Örnek Kredi Hesaplama Tablosu

Bankanın internet sitesinde yer alan hesaplama aracına göre, 200.000 TL ihtiyaç kredisi için 12 aylık vade seçeneği sunulmaktadır. Aylık faiz oranı ise %2,95 olarak belirlenmiştir. Bu durumda, aylık taksit tutarı 21.106 TL olacaktır.

Hızlı Nakit İhtiyaçlarınız için Garanti BBVA'ya Başvurun! 200.000 TL İhtiyaç Kredisi İmkanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.