EkonomiGenelTürkiye

ING Bank’tan 5.000 TL Faizsiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası

ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyasını patlattı! 5.000 TL borç para gibi faizsiz kredi müjdesi

ING Bank, nakit paraya ihtiyaç duyan müşterilerine yönelik olarak can simidi gibi bir kredi kampanyası başlattı.

Birçok kişinin düşük tutarlı nakit paraya ihtiyacı vardır. Bu doğrultuda ING Bank, Turuncu Ekstra kampanyası ile faizsiz kredi çekme imkanı sunmaktadır. Kampanya kapsamında, programa katılan kişilere 5 bin liraya kadar sıfır faizli nakit para desteği sağlanacaktır.

ING BANK FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYA ŞARTLARI, KOŞULLARI NELER?

Türkiye’de hizmet veren yabancı bankalardan biri olan ING Bank tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası, faiz oranları fark etmeksizin Turuncu Ekstra programı kapsamında alınan bir kredi ile faizsiz veya indirimli ödeme imkanı sunmaktadır. Bunun için, katılımcıların Turuncu Ekstra programına kaydolup Banka Kartı ile alışveriş yaparak veya vadesiz hesaplarından fatura ödeyerek aylık 2.000 puan toplamaları gerekmektedir. Bu şekilde, her ay yeterli puanı topladıklarında, 5.000 TL’ye kadar olan kredinin faizi nakit iade ile %0 faiz oranıyla ödenecektir.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

ING Bank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişiler, başvurularını ING Bank şubeleri üzerinden yapabilirler. Faizsiz kredi paketinden faydalanmak isteyen kişilerin ise Turuncu Ekstra programına kaydolmaları yeterli olacaktır.

Bu paketin kurallarını yerine getiren kişilere faiz indirimi uygulanacak ve böylece faizsiz kredi kullanımı gerçekleştirilecektir.

ING Bank'tan 5.000 TL Faizsiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.