EkonomiGenelTürkiye

Sıfır Km Renault Clio: Şimdi 576.900 TL’ye!

Sıfır Kilometre Renault Clio için Yeni Kampanya İle Ek Kredi Desteği Veriliyor!

Yeni otomobil alımlarında fiyatların yükselmesiyle birlikte birçok firma kampanyalar düzenlemeye başladı. Bu firmalardan biri de Renault oldu ve sıfır kilometre Renault Clio alacaklara özel bir kampanya açıkladı. Bu kampanya sayesinde müşterilere ek kredi desteği verilerek sıfır kilometre otomobil alma süreci biraz daha kolaylaştırılıyor. Peşinat veren müşteriler kalan tutarı taksitler halinde ödeyebiliyorlar.

Sıfır Kilometre Renault Clio Kampanyasının Detayları

2023 yılında Türkiye’de en çok satılan sıfır kilometre otomobillerin listesine bakıldığında Fiat Egea’nın ardından Renault Clio’nun geldiği görülüyor. Bu büyük pazarın farkında olan Renault, Clio modelleri için yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında müşterilere daha kolay ödeme koşulları sunularak sıfır kilometre Renault Clio sahibi olma fırsatı veriliyor.

Müşterilerin Renault Clio satın alırken yararlanabileceği en önemli avantajlardan biri de kredi desteği. Bu kampanya sayesinde müşteriler, Renault Clio alımlarında 250 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyorlar. Kredi vadesi ise 12 ay olarak belirlendi. Bu da müşterilere, 250 bin TL’lik tutarı peşin olarak ödeme zorunluluğundan kurtarıyor. Bu durum da sıfır kilometre otomobil alımlarını teşvik ediyor.

Güncel fiyat listesine göre Renault Clio’nun en düşük fiyatı 826.900 TL olarak uygulanıyor. Elbette bu fiyat, tercih edilen donanım seçeneklerine göre değişebiliyor. En yüksek donanıma sahip bir Renault Clio’nun fiyatı ise 1.018.000 TL olarak belirlendi.

Kredi desteği ile Renault Clio’nun en düşük fiyatlı versiyonunu almak isteyen müşteriler büyük bir avantaj elde ediyorlar. Normalde peşin olarak 826.900 TL ödemek gereken müşteriler, kampanyadan yararlanarak sadece 576.900 TL peşin ödeme yapabiliyorlar. Kalan 250.000 TL’lik kısım ise kredi desteğiyle karşılanıyor. Toplamda bir avantaj olmasa da, peşin ödeme yapmadan aracı satın almak müşteriler için cazip bir seçenek olarak değerlendiriliyor.

Sıfır Km Renault Clio: Şimdi 576.900 TL'ye!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.