EkonomiGenelTürkiye

İŞKUR MEK: İstihdam Garantili Kamu İşçi Alımı (16-55 Yaş Aralığı)

Güncel İŞKUR MEK Kamu İşçi Alımı İş İlanı

Kurs İlan Numarası: 1170612

12 kamu işçi alımı için güncel ilan yayınlanmıştır.

Program Bilgileri:

  • Başlangıç Tarihi: 12 Eylül 2023
  • Bitiş Tarihi: 26 Mart 2024
  • Toplam Süre: 139 gün (1.112 saat)
  • Eğitim Günleri ve Saatleri: Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 8:00 ile 17:00 saatleri arasında grup halinde eğitim alınacaktır.

Personel Alımı Müracaat Şartları Nedir?

Türk Vatandaşı Olma:

Kurslara başvurabilmek için Türk vatandaşı olmanız gerekmektedir.

Yaş Sınırlamaları:

Bazı kurslar için yaş sınırlamaları bulunmaktadır. Özellikle gençlere ve iş arayanlara yönelik özel programlar düzenlenebilir.

Eğitim Durumu:

Kursa başvurabilmek için belirli bir eğitim seviyesine sahip olmanız gerekebilir. Bu eğitim seviyesi kursun amacına ve içeriğine göre değişebilir. Bu kurs programı için 55 yaş üstü sınırı belirlenmiştir.

Başvuru Tarihleri:

Başvuru tarihleri kursa göre değişiklik gösterebilir. İlgilendiğiniz kursun başvuru tarihlerini takip etmeniz önemlidir.

İş Arama Durumu:

İŞKUR’un hedefi iş arayan bireylerin işgücü piyasasına katılımlarını sağlamak olduğundan, bazı kurslarda iş arama şartı aranabilir.

Diğer Özel Şartlar:

Kursun amacına, süresine ve hedef kitlesine göre özel şartlar belirlenebilir. Örneğin, belirli bir mesleği öğrenmek isteyenlere veya belirli bir yaş grubuna veya eğitim seviyesine sahip olanlara yönelik kurslar düzenlenebilir. Bu kurs için engellilere mesleki eğitim kazandırmak amacıyla engelli işçi alımı yapılacaktır.

İşçi Alımı İlanına Başvurular Nasıl Yapılacak?

Bu ilan Batman’da iş ilanları olarak sunulmuştur ve ortopedik engelliler derneği tarafından yayımlanmıştır. Başvurular en az okur yazar seviyesinde olan ve en fazla lisans mezunu adaylardan kabul edilecektir. Başvurularınızı 1 Eylül 2023 tarihine kadar dahil olmak üzere, aşağıda verilen başvuru linkinden online olarak tamamlamanız gerekmektedir.

İstihdam Batman Merkez’de gerçekleştirilecektir. Başvuru işleminizi tamamladıktan sonra e-posta adresinize gelecek olan mailde mülakat tarihi ve saati hakkında bilgi alabileceksiniz.

Başvuru Linki: [Başvuru linki]

Anlık iş ilanlarına ulaşmak için cep uygulamamızı indirebilirsiniz.

İŞKUR MEK: İstihdam Garantili Kamu İşçi Alımı (16-55 Yaş Aralığı)

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.