EkonomiGenelTürkiye

Kültür ve Turizm Bakanlığı 86 Kişi İçin İş İlanı

Döner Sermaye İşletmesi, 4B Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Son başvuru tarihi olan 28 Ağustos’a kadar sürecek olan Döner Sermaye İşletmesi müdürlüğü tarafından duyurulan 4B sözleşmeli personel alımı için ilan yayınlandı. Bu ilana göre,

İlan Şartları

  • TC Vatandaşı olmak
  • 18 yaşını doldurmuş, 35 yaşını geçmemiş olmak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Temiz adli sicile sahip olmak
  • Askerlikle ilişiği olmamak
  • Fiziksel engeli bulunmamak

Bu şartları sağlayan kişiler, Döner Sermaye İşletmesi bünyesinde 4B sözleşmeli personel olarak işe alınacaktır. İşe alınacak pozisyonlar şunlardır:

Büro Personeli – Ankara ve İstanbul

Büro personeli olarak çalışacak kişilerin Ankara ve İstanbul’da görevlendirilmeleri planlanmaktadır. Bu pozisyon için başvuru yapacak olan adayların ilgili şartları sağlaması gerekmektedir.

Koruma Güvenlik Görevlisi – İstanbul

İstanbul’da görevlendirilecek olan koruma ve güvenlik görevlileri için başvurular kabul edilecektir. Bu pozisyonda çalışacak adayların belirtilen şartları taşıması önemlidir.

Destek Personelleri – Ankara

Ankara’da yer alacak destek personelleri için de başvurular alınacaktır. Bu pozisyonda istihdam edilecek adayların gerekli şartları yerine getirmeleri gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen şartları sağlayan ve ilgili pozisyonlarda çalışmak isteyen adaylar, son başvuru tarihi olan 28 Ağustos’a kadar başvuru yapabilirler. Başvuruların eksiksiz ve doğru şekilde yapılması önemlidir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 86 Kişi İçin İş İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.