EkonomiGenelTürkiye

Merkez Bankası ve Maarif Vakfı 145 Personel Alımı

Güncel Kamu Personeli İş İlanlarıyla İlgili Haberler

Merkez Bankası, 120 Kamu Personel Alımı Yapmak İçin İlan Yayımladı

Merkez Bankası son duyurusuna göre, 25 adet mühendis ve 95 adet teknisyen olmak üzere toplamda 120 personel alımı yapacak. Teknisyenler, Merkez Bankasının merkez teşkilatında istihdam edilecekken, mühendisler İzmit, Adana, İstanbul, Bursa ve Ankara şubelerinde görev yapacaklar.

Mühendislik pozisyonu için adayların elektrik elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, makine mühendisliği, kimya mühendisliği veya elektronik mühendisliği bölüm mezunu olmaları gerekmektedir. Teknisyen pozisyonu için ise makine mekatronik, makine ve resim bölümü mezunu adaylar başvurabilecekler. Her iki pozisyon da tam zamanlı olacak ve başvurular 4 Ağustos 2023 tarihinde başlamıştır. Başvuruların son tarihi 21 Ağustos 2023’dür. Başvurular resmi kariyer internet sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Başvurular ve detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

Türkiye Maarif Vakfı, 25 Kişiye İş İmkanı Sunuyor

4 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla başlayan ilan kapsamında toplamda 25 personel alınacaktır. Başvuracak adayların 26 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Kamu yönetimi, siyaset bilimi, işletme, iktisat, uluslararası ticaret, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, sosyoloji, hukuk, matematik, endüstri mühendisliği, istatistik veya ekonometri bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Alınacak personellerin seçimi, kurum tarafından yapılacak olan alan bilgisi testi ve genel kültür testi sonuçlarına göre yapılacaktır.

Başvurular, 20 Ağustos 2023 tarihine kadar kurumun resmi kariyer internet sitesi üzerinden online olarak yapılmalıdır. Başvurular ve detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

Merkez Bankası ve Maarif Vakfı 145 Personel Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.