EkonomiGenelTürkiye

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Müjdeli Haber!

Emeklilere 9.500 TL Destek Ödemesi Müjdesi

Toplamda 16 milyonu aşkın emekli, devletten gelecek 9.500 TL’lik destek ödemesiyle rahat bir nefes almayı bekliyordu.

EYT Emeklileri de Bu Ödeme Fırsatından Yararlanabilecek

EYT emeklileri de bu ödeme fırsatından yararlanacaklar. Son dakika duyurusuyla duyurulan ek ödeme için başvuru şartlarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Başvuruların en geç 30 Ağustos 2023 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. Bu ödeme için belirlenen kriterler de resmi olarak duyurulmuştur.

Finansbank, Bu Destek Ödemesine Destek Niteliğinde Bir Adım Attı

Emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlatan Finansbank, başvuru yapan emeklilere 3 yıl boyunca trink ödeme vaat ediyor. Sadece maaş taşıma işlemi gerçekleştiren emeklilere özel olan bu kampanya, ek koşullar veya ek ödeme talepleri olmadan sunulmaktadır. Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin tek bir şartı yerine getirmeleri yeterli olacaktır. Bunun yanı sıra, nakit sıkışıklığı yaşayan emeklilere finansal rahatlık sağlamak amacıyla, Finansbank cazip faiz oranlarıyla ve 36 ay vadeli olarak 50.000 TL’ye kadar emekli kredisi sunmaktadır.

Emeklilere 50.000 TL’ye Kadar Kredi İmkanı

Finansbank, emeklilere destek olma çabasıyla, nakit sıkışıklığı yaşayanlara çeşitli çözümler sunmaktadır. En uygun faiz oranları ve 36 ay vadeli seçeneklerle, bu banka kesenin ağzını açmaktadır. İhtiyaç duyan emeklilere 50.000 TL’ye kadar kredi imkanı sağlanmaktadır.

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Müjdeli Haber!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.