EkonomiGenelTürkiye

TYP İşçi ve Personel Alımı Başvuruları 2023

İŞKUR TYP İş İlanları

İşkurlar ve Kaymakamlıklar Yeni TYP İş İlanları Yayımladı

Kamu kurumlarına işçi alımı ve personel alımı çerçevesinde yeni TYP personel alımı ilanları yayımlandı. Ağustos ayı için İŞKUR TYP personel alım ilanlarına dair alım yapacak kurumlar ve alınacak personel ihtiyacı belirlendi. Valilikler ve Kaymakamlıklar kendi bünyelerinde istihdam edilmek üzere 273 TYP personeli alımı ve TYP işçi alımı yapacaklar.

İŞKUR TYP İşçi ve Personel Alım İlanları

Samsun 173 TYP Personel Alımı Detayları

Ladik / 5 kişi, Havza / 8 kişi, Kavak / 5 kişi, İlkadım / 8 kişi, Samsun-Merkez / 69 kişi, Salıpazarı / 5 kişi, Terme / 5 kişi, Vezirköprü / 8 kişi, Bafra / 8 kişi, Yayakent / 5 kişi, Canik / 8 kişi, Çarşamba / 8 kişi, Asarcık / 5 kişi, Tekkeköy / 5 kişi, Alaçam / 8 kişi, Ayvacık / 5 kişi, Ondokuzmayız / 5 kişi, Atakum / 8 kişi.

Malatya TYP Personel Alım Detayları

Malatya-Merkez / 100 kişi alınacaktır.

İŞKUR TYP İlanları Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Malatya TYP ilanları için son başvuru tarihi: 12 Ağustos 2023. Samsun TYP ilanları için ise son başvuru tarihi 13 Ağustos 2023. Başvurularınızı https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx adresi üzerinden verilen TYP iş ilan numaraları ile ‘TYP NUMARASI’ alanına yazarak veya ‘BAŞVURU YAPILACAK İL’ kısmına başvuru yapmak istediğiniz ili seçerek yapabilirsiniz.

KPSS’siz Alımlarda İkamet Şartı Aranmaktadır

Bu alımlar KPSS şartı olmadan yapılacak olup, ikamet şartı bulunmaktadır. Güncel TYP ilanları her gün yayınlanmaya devam etmektedir. Bizi cep uygulamamız üzerinden takip ederek anında haberdar olabilir ve başvuru sürecinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Malatya iş ilanları ve Samsun iş ilanları İŞKUR tarafından sunulmaktadır.

TYP İşçi ve Personel Alımı Başvuruları 2023

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.