EkonomiGenelTürkiye

Yapı Kredi Bankası Ağustos Ayı İçin 15.000 TL Promosyon Müjdesi

Yapı Kredi Bankası Ağustos Ayı İçin 15.000 TL Promosyon Müjdesi Verdi – Bankaların yeni promosyon rakamlarını açıklamasıyla birlikte gözler Ağustos ayında açıklanan rakamlara çevrildi.

Yapı Kredi Bankası’nın Yeni Promosyon Rakamı 15 Bin TL!

Kamu bankaları ve özel bankalar, maaş promosyonu için ödeyecekleri rakamları ardı ardına duyurmaya devam ederken, Yapı Kredi Bankası da bunlardan biriydi. Türkiye’nin en büyük özel bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, yeni promosyon rakamını 15 bin TL olarak açıkladı.

Yapı Kredi Bankası, Maaş Promosyonu İçin İmza Attı!

Bankalar emekli maaşı promosyonu için rakamlarını ardı ardına açıklarken, aynı zamanda resmi kurum ve kuruluşlar için de promosyon duyurularına devam ediyor. Bu duyurulardan biri de Yapı Kredi Bankası tarafından yapıldı.

Yapı Kredi Bankası, Kulu Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı anlaşma ile maaş promosyonu için yeni rakamı belirledi. Anlaşma kapsamında yer alan Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve öğretmenler, Ağustos ayı içerisinde 15.000 TL nakit para olarak IBAN numaralarına ödeme alacaklar.

En Yüksek Maaş Promosyonu Veren Banka Hangisi?

Ne yazık ki, Ağustos ayında emeklilere en yüksek maaş promosyonu beklentilerin altında kaldı. Bankalar, beklenen zam oranını karşılayamadığından, bir önceki ay tekliflerini tekrarladılar ve en yüksek emekli maaş promosyonu, Akbank tarafından 10 bin TL olarak verildi.

Yapı Kredi Bankası Ağustos Ayı İçin 15.000 TL Promosyon Müjdesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.