EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Bahçeli Müstakil Köy Evi Satışı Başladı! Peşinat 45.000 TL, Taksitler 6.247 TL.

Ziraat Bankası, Bahçeli Müstakil Köy Evleri Satışa Başladı! 45 Bin TL Peşinat, 6.247 Lira Taksitle

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, konut satışı için yeni bir duyuru yaparak satışa sunulan ucuz konutlara olan ilgiyi artırdı. Özellikle bahçeli müstakil ev satın almak isteyen kişiler için yayımlanan ilanlar büyük bir ilgi görüyor. Ziraat Bankası, aynı zamanda konut kredisi desteği sunarak peşin ödeme gücü olmayan kişilere de yardımcı olacak.

Ziraat Bankası’ndan Satılık Gayrimenkuller: Bahçeli Müstakil Köy Evleri!

Ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak mülkiyeti bankaya geçen taşınmazları satışa çıkaran Ziraat Bankası, yeni ilanlarını duyurdu. Banka tarafından yayımlanan çok sayıda ilan arasında Ordu Fatsa’da yer alan 162 metrekare büyüklüğündeki ahşap ev ve fındık bahçesi 275 bin TL’ye satışa sunuldu.

Konutu peşin almak isteyen kişiler bu fırsattan yararlanabilecekken, isteyenler ise bankanın konut kredisi paketinden faydalanabilecek. Ziraat Bankası, konut kredisi paketinden faydalanmak isteyenlere %2,59 faiz oranıyla konut kredisi sağlayacak.

Konut kredisi paketinden faydalanmak isteyen kişiler, 120 ay vadeli kredi paketinde 45 bin TL peşinat ödeyerek kalan tutarı 120 ay vadeli konut kredisi paketinde aylık 6 bin 247 TL taksitle ödeyebilecekler.

Ziraat Bankası Konut Satışı İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada, “Gayrimenkullerimizin bir kısmı fiziki ihale yöntemiyle, bir kısmı ise e-ihale yönetimiyle satılmaktadır. Fiziki ihale ile satışa devam edilen her gayrimenkul için belirlenen teminat tutarını verdikten sonra, internet sayfamızda yer alan teklif mektubu ile satış şartnamesinin doldurularak en geç ihaleden bir gün öncesine kadar kapalı zarf içinde ilgili ihale komisyonuna teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden Bankamız sorumlu değildir. E-ihale ile satışa devam edilen gayrimenkullerde ise en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurarak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifinizi verebilirsiniz” şeklinde açıklama yapıldı.

Ziraat Bankası'ndan Bahçeli Müstakil Köy Evi Satışı Başladı! Peşinat 45.000 TL, Taksitler 6.247 TL.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.