EkonomiGenelTürkiye

Kamu Bankasından Emeklilere Özel 3000 TL Para Kampanyası

**Halkbank Emeklilere Özel Kampanya – 3000 TL Parafpara**

Halkbank tarafından hazırlanan kampanya merak edilmeye başladı. Özellikle emeklileri kapsayan kampanyalar büyük bir dikkatle inceleniyor. Paraf para kullanarak gelir elde etme imkanı emekliye sağlandı. İşte Halkbank’ın emeklilere özel kampanyası hakkında detaylar:

**Kampanya Detayları ve Özellikleri**

Emekli müşterilere özel toplamda 3.000 TL Parafpara ödemesi verilecek. Söz konusu kampanyadan 1 Nisan 2023 itibarıyla emekli maaşını bankadan almaya başlayan veya daha önce alan müşteriler yararlanabilecek. Kampanya kapsamında, 1 Temmuz ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Paraf veya Parafly kredi kartları ile yapacakları 5.000 TL üzeri alışverişlerde toplamda 3000 TL Parafpara hediye kazanabilecekler.

**Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?**

Halkbank emeklilere yönelik kampanyasına katılmak için ilk emekli maaşını almak veya daha önce almış olmanız gerekmektedir. Ayrıca kampanyadan faydalanmak için maaşınızı Halkbank’a taşımanız gerekmektedir. Kampanyaya katılmak için özel alanında Paraf mobil uygulamasına 3404 numarasına SMS göndermelisiniz. SMS’inizde “KATIL” yazarak kampanyaya dahil olabilirsiniz.

**Kampanya Detayları ve Önemli Bilgiler**

– Kampanya dönemi boyunca bir müşteri, sanakart ve ek kart ile kazanabileceği Parafpara miktarını maksimum 3000 TL’ye çıkarabilir.
– Kampanyadan faydalanmak için maaşınızı başka bir bankadan Halkbank’a taşımanız gerekmektedir.
– Kampanyaya dahil olmak için kısa mesaj yoluyla üyelik başvurusu yapmanız gerekmektedir. Üyelik başvurusundan sonra kampanya katılımınız garanti edilmektedir.
– İşlemlerinizin kampanyaya dahil edilmesi için satın alma işlemleri kaydedildikten sonra görünür hale gelmelidir.
– Kampanyaya katılım SMS’leri bankada kayıtlı olan cep telefonu numaranız üzerinden yapılmalıdır. SMS başvurusu ücretsiz olarak sağlanmaktadır ve tüm operatörlerden katılım mümkündür.
– Kampanya kapsamındaki Paraf Para ödülleri, işlem yapılan kartlara bağımsız olarak yansıtılmakta ve kullanılabilmektedir.
– Kazanılan Paraf Paralar, Pos üzerinden yapılan işlemler sonunda bankacılık sistemine yüklenmektedir.
– İptal edilen veya iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmemektedir.
– Vergi yükümlülükleri kampanyaya dahil edilmemektedir.
– Paraf para aktarımı kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir ve aktarılan Paraf paralar iade edilmektedir.
– Temmuz, Ağustos ve Eylül kampanyalarıyla kazanılan para puanlarının son kullanma tarihi 15.11.2023 saat 22.00 olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan puanlar 16.11.2023 tarihinde banka tarafından iptal edilecektir.

Halkbank’ın emeklilere özel kampanyası büyük ilgi görüyor. Detayları incelenen bu kampanya, emeklilere ekstra gelir sağlama fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler, şartları yerine getirerek Halkbank’a başvurabilir ve Parafpara kazanabilirler.

Kamu Bankasından Emeklilere Özel 3000 TL Para Kampanyası

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.