EkonomiGenelTürkiye

15 Ağustos 2023 Salı Güncel Dolar Kuru ve Geleceği

**Dolar Kuru Bayram Sonrası Durumu Ne Olacak? 27 TL Üzerinde Kalacak mı?**

Dolar kuru son günlerde dalgalı bir seyir izlemekte. Ancak, 27 TL sınırının üzerinde seyretmeye devam edecek mi? İşte detaylar…

**Dolar Türk Lirası Paritesi Ne Durumda? 1 Dolar Kaç Türk Lirası Ediyor? 1 Sterlin Kaç Türk Lirası?**

Dolar, Türk lirası paritesi son durumu merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, 1 dolar kaç Türk lirası ediyor? Ve 1 sterlin kaç Türk lirası? Dolar, euro ve sterlin kurunun yönü nasıl? 1 euro kaç Türk lirası? 15 Ağustos 2023 Salı günü güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları ne kadar?

**Dolar Kuru Bayram Sonrası Durağan mı Kalacak?**

Kurban Bayramı öncesi faiz artışı beklentileriyle birlikte dolar kuru yükseliş trendine girmişti. Ancak, bayramdan sonra dolar kurunda bir düşüş yaşanmış ve 26 liranın altına inmişti. Düşüşten sonra dolar tekrar 26 seviyelerinde dolaşmaya başladı. Peki, yeni güne nasıl başlayacak? Dolar yeni haftaya yükselişle başladı ve şu an 27 lira üzerinde seyrediyor. İşte güncel dolar, euro ve sterlin kurları.

**Dolar 27 TL’den Tepki Aldı**

15 Ağustos 2023 Salı sabahı dolar kurunu merak edenler için önemli bir gün oldu. Doların bugünkü değeri ve aynı zamanda sterlin ve euro’nun son durumu da vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. İşte güncel dolar, euro ve sterlin kurları.

– **Dolar**: Alış – 27,04 Satış – 27,10
– **Euro**: Alış – 29,52 Satış – 29,53
– **Sterlin**: Alış – 34,06 Satış – 34,63

Dolar kuru ile ilgili son gelişmeleri takip etmeye devam edin. Özellikle 27 TL sınırı üzerindeki hareketler dikkate alınmalıdır. Yeni haftanın gelişmeleri kursiyerler ve yatırımcılar tarafından yakından izlenmekte. Güncel dolar, euro ve sterlin kurları hakkında bilgi sahibi olmak, doğru kararlar almanıza yardımcı olacaktır.

15 Ağustos 2023 Salı Güncel Dolar Kuru ve Geleceği

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.