EkonomiGenelTürkiye

Akbank, otomobil almak isteyenlere müjdeli haber! Aylık sadece 2.795 TL taksitle araç kredisi imkanı sunuyor.

Akbank, Otomobil Alacaklara Müjde: Aylık 2.795 TL Taksitle 150 Bin TL Araç Kredisi!

Akbank, otomobil fiyatlarının sürekli artmasıyla beraber araç almak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Hangi bankanın ne kadar faiz oranı sağladığı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Akbank, araç kredisi detaylarını duyurdu.

150 Bin TL Araç Kredisi!

Akbank, araç almak isteyen vatandaşlara kredi imkanı sunuyor. Yüzde 3,39 faiz oranı ve 36 ay vadeyle 150 Bin TL kredi imkanı veriliyor. 50 Bin TL taşıt kredisi çeken kişilerin aylık taksit tutarı ise 2.795 TL olacak.

Ek olarak, Akbank’tan 150 Bin TL kredi alan vatandaşlar aylık olarak 8.385 TL ödeme yapacaklar.

Akbank’tan alınan kredi için toplam geri ödeme tutarı ise 302.752,52 TL olarak hesaplanmıştır. Kredinin yıllık maliyet oranı da yüzde 68,6171’dir.

Araç fiyatları artarken, bankaların faiz oranları da artış gösteriyor. Kredi almaya hazırlanan vatandaşlar en düşük faiz oranına sahip olan bankaları tercih ediyorlar.

Araç Fiyatları Artıyor!

Dolar kurundaki hareketlilik nedeniyle araç fiyatları hala artış eğilimindedir. Uzman ekonomistlere göre, yıl sonuna kadar araç fiyatlarının daha da artması bekleniyor. Bu nedenle pek çok vatandaş şimdiden bir araç satın almak için sıraya girmiştir.

Akbank, otomobil almak isteyenlere müjdeli haber! Aylık sadece 2.795 TL taksitle araç kredisi imkanı sunuyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.