EkonomiGenelTürkiye

Garanti BBVA Bonus Kampanyası: 2500 TL Ödeme Fırsatı ve Başvuru Şartları

#Garanti Bankası’ndan Müşterilere 2500 TL Bonus Hediye!

Garanti Bankası, müşterilerine mobil bankacılık üzerinden 2500 TL bonus hediye edeceğini duyurdu. Bu kampanya ile müşteriler anlaşmalı noktalarda bonuslarını kullanabilirler.

##Kampanyanın Şartları Nelerdir?

Kampanyanın detayları henüz tam olarak açıklanmamış olsa da Garanti Bankası müşterisi olmayanlar da bu kampanyadan faydalanabilirler.

Garanti Bankası müşterisi olmayanlar BBVA uygulamasını indirerek, “banka müşterisi olmak istiyorum” seçeneğine tıklayarak kampanyaya katılabilirler.

Garanti Bankası, müşterilerine 1500 TL hediye ödeme gibi cazip fırsatlar da sunmaktadır. Ayrıca, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için promosyon ödemeleri ile birlikte nakit avans çekme fırsatı da sunulmaktadır. Ağustos ayında bankalar, promosyon ödemeleri konusunda birbirleriyle yarışmaktadır. Garanti Bankası da bu yarışa katılan iddialı bir isimdir. Bu promosyon ödemeleri sayesinde vatandaşların yüzü gülmeye devam etmektedir. Son zamanlarda kredi talepleri oldukça artmış durumdadır ve bankaların sunduğu kampanya ödemeleri de vatandaşları memnun etmektedir.

Eğer Garanti Bankası müşterisiyseniz ve acil nakit ihtiyacınız varsa, bankanın sunduğu promosyon ödemelerine başvurabilirsiniz. Ancak müşteri değilseniz, bu ödemeden faydalanamayacağınız için üzülmeyin. Çünkü mobil bankacılık üzerinden hızlıca müşteri olabilir ve ödemelerden sizler de faydalanabilirsiniz. Bu promosyon ödemesine başvurmak ve Garanti Bankası müşterisi olmak çok kolay bir uygulamadır. BBVA mobil uygulamasını indirip, uygulama üzerinden Garanti Bankası müşterisi olabilir ve 2500 TL’lik bonus kazanabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra geriye sadece kazandığınız bonusların keyfini sürmek kalmaktadır. Ancak bu bonusları sadece Garanti Bankası’nın anlaşmalı olduğu yerlerde kullanabilirsiniz. Ne yazık ki, bankanın anlaşma sağlamadığı yerlerde bonuslar geçerli değildir.

Garanti BBVA Bonus Kampanyası: 2500 TL Ödeme Fırsatı ve Başvuru Şartları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.