EkonomiGenelTürkiye

“Getir’den Uygun Fiyatlı Ayçiçek Yağı! Kapıya Teslim Fırsatını Kaçırma!”

Getir’den Ayçiçek Yağına Büyük İndirim! 3 LT Yudum Ayçiçek Yağı Fiyatı Sadece 59.99 TL

Yükselen enflasyon ne yazık ki fiyatların her gün yeni zamlarla yükselmesine neden olurken, ayçiçek yağı fiyatları da zamdan nasibini aldı. Marketler ayçiçek yağı fiyatlarına zam yapmaya başladı ve uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar indirim haberlerini yakından takip etmeye başladı. Online alışveriş siteleri ve market uygulamaları arasındaki rekabet devam ederken, Getir yeni bir kampanya ile kullanıcılarını sevindirdi.

GETİR’DE ALIŞVERİŞ YAPANLARA 50 TL İNDİRİM FIRSATI!

Türkiye’nin en büyük online market uygulamalarından biri olan Getir, yemek ve taksi hizmetlerinin yanı sıra market alanında da hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Getir Market uygulaması kullanıcılarını teşvik etmek amacıyla 50 TL indirim fırsatı sunuyor.

İndirim hakkı şu şartlar altında geçerlidir:

• Bu kampanya size ve bulunduğunuz yere özeldir.
• Kampanyadan yararlanabilmek için 750 TL üzeri sepet tutarı olmalı ve “Sipariş Ver” ekranında kampanyayı seçmelisiniz. Örneğin, Sepet tutarı 750 TL ise, ödemeniz gereken tutar 700 TL olacaktır. Sepet tutarı 850 TL ise, ödemeniz gereken tutar 800 TL olacaktır. Sepet tutarı 1000 TL olduğunda ise, ödemeniz gereken tutar 950 TL olacaktır.
• Nutella, Red Bull, ayçiçek yağları, Sinangil Un 5 kg, Eriş Un 4 ve 5 kg, Komili 3L riviera zeytinyağı, Komili Naturel Sızma Zeytinyağı Yumuşak Lezzet (3 L), Yayla Uzun Tane Pilavlık Pirinç 5 kg, toz ve küp şekerler, Kuzeyden Su (5 L), Söke Un 5 kg ve taze et ürünleri bu kampanyaya dahil değildir.
• Sipariş üst limiti bulunmamaktadır.
• Başka kampanyalarla birleştirilemez. Ancak, bu kampanyadan sonra geçerli diğer kampanyaları kullanabilirsiniz. Kampanyanın geçerlilik süresi Getir tarafından 15 dakika ile sınırlıdır.

A101 Ayçiçek Yağı Fiyatı Ne Kadar? Kaç TL?

Getir kampanyasından faydalananlar, normalde 109,99 TL’ye satılan Ayçiçek yağını sadece 59,90 TL’ye satın alabilecekler. Üstelik, ürün kapınıza teslim edilecektir. Bu büyük indirim fırsatını kaçırmayın!

Ayçiçek yağı alışverişlerinizde Getir’in sunduğu bu harika fırsatı kaçırmayın. Uygun fiyatlarla kaliteli ürünlere sahip olmak için hemen Getir Market uygulamasını indirin ve alışverişinizi kolayca tamamlayın. Daha da fazla indirime ve avantaja sahip olmak için Getir’e göz atmayı unutmayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.