EkonomiGenelTürkiye

Kamu Personeli Alımı: 5 Kurum Listesi

Cumhurbaşkanlığı Kamu Personel Alımı İlan Duyuruları

Kamu personel alımı ilanları, KPSS şartlı ve KPSS şartsız olmak üzere 2 kategoride yapılmaktadır. Bu alımlar için farklı kurumlar tarafından çeşitli ilanlar yayınlanmaktadır. İşte bu ilanların bazıları:

Aile Bakanlığı SYDV İlanı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla sık sık ilanlar yayınlamaktadır. Bu kapsamda bir proje destek personeli alımı yapılacaktır. Sözleşmeli olarak istihdam edilecek olan adayların 4 yıllık lisans eğitimi almış olmaları gerekmektedir. Bu eğitim sosyal hizmet, sosyoloji, psikolojik danışmanlık veya çocuk gelişimi gibi alanlardan biriyle ilişkili olmalıdır. KPSS taban puanı şartı aranmamaktadır, ancak 2022 yılında KPSS sınavına katılmış olmanız gerekmektedir. Başvurular ve detaylı bilgi için kamupersonelialim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İl Özel İdaresi Personel Alımı

Giresun İl Özel İdaresi, kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 2 sürekli personel alımı yapacağını duyurmuştur. En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak bu alımda KPSS puanı şartı aranmamaktadır. Tek gereklilik, B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olmanızdır. Başvurular 14 Ağustos 2023 tarihinde başlamış olup, 25 Ağustos 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurular ve detaylı bilgi için ilgili adrese tıklayabilirsiniz.

Erbaa Belediyesi Şoför Alımı

Tokat Erbaa Belediyesi, İŞKUR aracılığıyla makam şoförü alımı yapacağını duyurmuştur. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak olan bu alımda 5 kişi istihdam edilecektir. Başvuruların 18 Ağustos 2023 tarihinde tamamlanmış olması gerekmektedir. Personel seçimi kurum tarafından gerçekleştirilecektir. Başvurular ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Bayburt Üniversitesi Kamu Personeli Alımı

Bayburt Üniversitesi, farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurmuştur. Bu pozisyonlar arasında koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik personeli, şoför, kütüphaneci, mühendis, programcı, tekniker, teknisyen ve büro personeli bulunmaktadır. İşçi alımı için başvurular şimdiden başlamıştır. Başvurular ve detaylı bilgi için tıklayınız.

KTÜ Memur Alımı

Karadeniz Teknik Üniversitesi, lise meslek yüksek okulu ve lisans mezunları için uygun kadroda 20 memur alımı yapacağını duyurmuştur. Mülakat şartı olmadan gerçekleştirilecek olan alım için 2022 yılında yapılmış olan KPSS sınavına girmiş olmanız ve B grubu puan sıralamasında yer almanız gerekmektedir. Başvurular ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Kamu Personeli Alımı: 5 Kurum Listesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.