EkonomiGenelTürkiye

Kredi Kartı Otomatik Ödeme Talimatı İptali – Cezaya Hazır mısınız?

Bankadan otomatik ödeme talimatı verenler dikkat! İptal oldu, ceza ödemeyin

Otomatik ödeme talimatı verenler, fatura ödeme işlemlerini takip etmekte zorlanan, ve kredi kartı ile ödeme avantajından yararlanmak isteyen kişilere kolaylık sağlamak amacıyla bankalar tarafından sunulan bir hizmetti. Son dönemde otomatik ödeme talimatı verenler farklı avantajlardan yararlandıkları için bu talimatı tercih ediyordu. Ancak, otomatik ödeme talimatı veren kişilere yönelik bir duyuru yapıldı.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERENLERE YAPILAN İPTAL DUYURUSU

QNB Finansbank, Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olup, milyonlarca kredi kartı müşterisine sahiptir. Banka, müşterilerine bir SMS aracılığıyla otomatik ödeme talimatı ile ilgili bir karar aldığını bildirdi.

Banka tarafından gönderilen bilgilendirme mesajında, “Değerli Abonemiz, şirketimiz ile QNB Finansbank A.Ş. arasındaki ilgili anlaşma sona ermiş olup, 01.09.2023 itibari ile söz konusu bankanın otomatik ödeme sistemi kaydı kapatılacaktır. Fatura ödemelerinde herhangi bir sorun yaşamamanız için söz konusu tarihten önce gerekli güncellemelerinizi yapmanızı önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

Bu duyuruyla birlikte, doğalgaz faturası için otomatik ödeme talimatı veren kişilere 1 Eylül tarihinden önce gerekli güncellemeleri yapmaları uyarısında bulunuldu.

Otomatik ödeme talimatı verenlerin bu duyuruyu dikkate alarak gereken güncellemeleri yapmaları, fatura ödemelerinde herhangi bir sorun yaşamamaları açısından önemlidir. Ibnız kontrol edilmelidir.

Kredi Kartı Otomatik Ödeme Talimatı İptali - Cezaya Hazır mısınız?

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.