EkonomiGenelTürkiye

Renault Clio Kampanyası: 6 Ay Ödeme Yok, Herkesin Arabası Olacak!

Renault Clio İçin 6 Ay Ödeme Erteleme Fırsatı!

Renault Clio 6 Ay Ödeme Erteleme Kampanyası

Otomobil firmaları, satış rakamlarını artırmak için araç kampanyaları düzenlemeye devam ediyorlar. Müşterilere özel imkanlar sunarak araba kampanyalarıyla dikkat çekmeyi hedefliyorlar. Bu kez Renault, en çok satan modellerinden biri olan Renault Clio için 6 ay ödeme erteleme fırsatını duyurdu. Peki, Renault Clio 6 ay ödeme erteleme kampanyasının koşulları nelerdir?

Türkiye’nin İkinci En Çok Satan Otomobili: Renault Clio!

Türkiye otomobil piyasasında Renault Clio modeli ayrı bir öneme sahiptir. Bu model aynı zamanda 2023 yılında Türkiye’de en çok satılan otomobil modelleri arasında ikinci sırayı almıştır. Renault Clio, çok satan modeller arasında önemli bir yer tutmaktadır. Bu yüksek talebi daha da artırmak ve en çok satan otomobil modeli olmak isteyen firma, yeni bir kampanya ile Renault Clio sahibi olmayı cazip hale getiriyor.

6 Ay Boyunca Ödeme Erteleme İmkanı!

Yeni bir sıfır kilometre otomobil satın alırken, ödeme sorunu en yaygın sorunlardan biridir. Ekonomik gelişmeler nedeniyle, insanların ödeme imkanları biraz kısıtlanmış durumdadır. Bu zorlu durumun düzelebilmesi için zaman gerekmektedir. Renault, ödeme sorunu yaşayan müşterilerine Renault Clio satın aldıklarında 6 ay ödeme erteleme imkanı sunmaktadır. Bu imkan, Renault Finans tarafından sağlanan kredi desteği için geçerlidir. Kredinin taksit ödemeleri, 6 ay sonra başlamaktadır.

Renault Clio Fiyatları

Renault Clio için müşterilere 5 farklı donanım seçeneği sunulmaktadır. Bu donanım seçeneklerine bağlı olarak, sıfır kilometre Renault Clio fiyatları değişiklik gösterebilmektedir. En düşük fiyat 826.900 TL olarak belirlenirken, en yüksek fiyatın 1.018.000 TL olduğu bildirilmiştir. Diğer 3 donanım seçeneğinin fiyatları da bu fiyat aralığı içerisinde yer almaktadır.

Renault Clio Kampanyası: 6 Ay Ödeme Yok, Herkesin Arabası Olacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.