EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank Yeni Konut Kredisi Kampanyası: 1 Milyon 250 Bin TL Limitli!

Vakıfbank’un Yeni Konut Kredisi Kampanyası: İşte Şartlar ve Faiz Oranları

Vakıfbank, ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak 1 Milyon 250 Bin TL limitli yeni konut kredisi kampanyası başlattı. Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, Kentsel Dönüşüm Kredisi adı verilen bu kampanya kapsamında, 120 ay vadeli borçlanma imkanı sunmaktadır. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler, yüzde 1,79 seviyesinden başlayan faiz oranları ile kredi kullanabilecekler.

Vakıfbank Konut Kredisi Kampanyası Şartları

1) Kentsel dönüşüm konut kredisi kampanyasından yararlanmak için, gayrimenkulünüzün “Riskli Alan”da bulunması veya riskli alan içinde yer almamakla birlikte gayrimenkulünüzün “Riskli Yapı” olduğunun teknik raporlarla tespit edilmiş olması gerekmektedir. “Riskli Alan”, zemin yapısı veya üzerindeki yapılaşma sebebiyle can ve mal kaybına yol açma riski taşıyan alanı ifade eder. “Riskli Yapı” ise riskli alan içinde veya dışında olup, ekonomik ömrünü tamamlamış olan ya da yıkılma veya ağır hasar görme riski taşıdığı ilmî ve teknik verilere dayanılarak tespit edilen yapıyı ifade eder.

2) Kentsel dönüşüm konut kredisi kullanacak müşteriler, ödemelerini eşit taksitli veya 24 ay sadece faiz ödemeli olarak gerçekleştirebilirler.

3) Kentsel dönüşüm konut kredisi için azami vade süresi 10 yıldır. Ancak bireysel işyeri kredileri için bu süre 7 yıldır.

Vakıfbank Kentsel Dönüşüm Kredisi Faiz Oranları

Vakıfbank’ın güncel kentsel dönüşüm konut kredisi faiz oranı yüzde 1,79’dur. Bu oran, B sınıfı enerji verimlilik sınıfına sahip olan binalarda yüzde 1,75, A sınıfı enerji verimlilik belgesine sahip olan binalarda ise yüzde 1,71 olarak uygulanır.

Vakıfbank’ın yeni konut kredisi kampanyası, ev sahibi olmak isteyen kişilere avantajlı faiz oranları ve uygun ödeme seçenekleri sunmaktadır. Kampanya kapsamında sağlanan kredi imkanları, Kentsel Dönüşüm Kredisi’nden faydalanmak isteyen müşterilere büyük kolaylık sağlamaktadır. Vakıfbank’ın verdiği destekle, hayalinizdeki ev sahibi olmak artık daha da mümkün hale gelmektedir.

Vakıfbank Yeni Konut Kredisi Kampanyası: 1 Milyon 250 Bin TL Limitli!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.