EkonomiGenelTürkiye

Ağustos Ayı Promosyon Ödemesi 21.100 TL olarak açıklandı!

Bankalar Promosyon Ödemelerinde Güncel Duyurular Yapıyor

Güncellenen Promosyon Ödemesi Miktarı 21.100 TL Oldu!

Bankalar, Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek olan promosyon ödemeleriyle ilgili haberleri vatandaşlara resmi internet siteleri üzerinden ayrıntılı bir şekilde aktarmaktadır. Maaş promosyonlarına ilişkin detaylar büyük bir ilgiyle araştırılmaktadır. Bu kapsamda bankalarla promosyon ödemesi için anlaşma sağlandığında yeni duyurular yapılmaktadır.

Promosyon Açıklamaları Art Arda Yapılıyor

Emekliler, SSK, bağ-kur ve Emekli Sandığı emeklileri olarak emekli maaşlarını 3 yıl boyunca aynı bankadan alacaklarını taahhüt ettikleri takdirde, aldıkları maaş aralıklarına göre promosyon ödemesi alabilirler. Emekli vatandaşlar, bankaların resmi internet sitelerinden bu ödemeyle ilgili araştırmalar yapmaktadırlar. Promosyon ödemeleri bankadan bankaya farklılık gösterdiği için vatandaşlar en güncel bilgilere bankaların resmi internet sitelerinden erişebilirler. Maaş promosyonlarıyla ilgili güncel haberler de ilgiyle takip edilmektedir.

Öte yandan, Türk Eğitim-Sen Konya 3 Nolu (Üniversite) Şubesi, NEÜ ve KTUN için maaş promosyon ihale sürecinin sonuçlandığını açıklamıştır. Her iki üniversite de Yapı Kredi Bankası tarafından seçilmiştir. NEU 42 ay için 20.100 TL, KTUN ise 36 ay için 21.100 TL kişi başı peşin promosyon ücreti alacaktır. Üniversite çalışanlarına hayırlı olsun.

21.100 TL’lik promosyon ödemesinin yanı sıra diğer bankalardan da promosyon alabilmek için görüşmeler devam etmektedir. Ağustos ayı veya ilerleyen aylarda promosyon ödemeleri için anlaşma sağlandığında yeni duyurular yapılabilir. Promosyon ödemeleriyle ilgili güncel haberlere belediyelerin veya üniversitelerin resmi internet sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Ağustos Ayı Promosyon Ödemesi 21.100 TL olarak açıklandı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.