EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere özel: 17.500 TL ek ödeme imkanı şubelerimizde!

Garanti Bankası Emeklilere Özel Yüksek Promosyon Fırsatı

Emeklilere Yönelik Promosyon Kampanyası

Rekabetin giderek arttığı şu günlerde emekliye özel promosyon kampanyaları sürüyor. Garanti Bankası da diğer bankalarla rekabet halinde, emekli vatandaşlara yüksek promosyon fırsatı sunuyor. Ağustos ayı itibarıyla geçerli olan bu kampanyaya katılım sağlayarak siz de ek gelir elde edebilirsiniz.

17.500 TL’ye Kadar Ek Gelir Fırsatı

Garanti Bankası, en düşük emekli maaşına 17.500 TL’ye kadar ek gelir fırsatı sağlıyor. Bu kampanya ile maddi zorluklarla baş etmek ve ay sonunu rahatça getirmek daha kolay hale geliyor. Kampanyaya katılabilmeniz için belirli şartları taşımanız gerekmektedir.

Emekliye Özel 10.000 TL Promosyon

Ağustos ayında Garanti Bankası ve diğer bazı bankalar tarafından özel promosyon kampanyaları düzenlendi. Emeklilere destek sağlayan bankalar arasında en yüksek promosyonu Garanti Bankası vermektedir. Eğer 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdünüz varsa, 10.000 TL’ye kadar promosyon kazanabilirsiniz. Bu fırsattan yararlanmak için kampanya şartlarını yerine getirmeniz gerekmektedir.

Siz de En Yüksek Promosyonu Alın

Emeklilere yüksek promosyon fırsatı sunan bankalar arasında Garanti Bankası ön sıralarda yer almaktadır. Ayrıca Bonus Kart kullanıcılarına özel kampanyalar da sunan Garanti Bankası, müşterilerine ek faydalar sağlamaktadır. 31 Ağustos tarihine kadar sürecek olan kampanyaya katılıp, ödemelerinizi 3 iş günü içinde alabilirsiniz.

Emeklilere özel: 17.500 TL ek ödeme imkanı şubelerimizde!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.