EkonomiGenelTürkiye

Geceyarısı PTT’den Müjdeli Haber: En Az 7200 TL Yardım Parası Dağıtılacak – Hemen Çekin!

PTT’den T.C Kimlik Numarasıyla Başvuru Yapanlara Ödeme Yapılıyor

Aile destek paketi ödemeleri PTT tarafından yapılmaya başladı. İhtiyaç sahibi ve geçimde zorluk yaşayan kişilere ağustos ayında zamlı olarak yardım ödemeleri yapılacak. T.C kimlik numarasıyla başvuru yapanlar 7200 TL ile 15.000 TL arasında karşılıksız destek alacaklar.

PTT’den 7200 TL ile 15.000 TL Arası Geri Ödemesiz ve Karşılıksız Nakit Ödeme

Türkiye Aile Destek Yardımı, 2023 yılı boyunca devam edecektir. Bu sefer ödemeler, zam yapılarak gerçekleştirilecektir. Aile yardımı miktarı, memur maaş kat sayısındaki artışa paralel olarak artmıştır. PTT aracılığıyla yapılan ödemeler, 7200 TL ile 15.000 TL arasında hesaplara aktarılacaktır. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, yeni bir açıklama yaparak bu ay için ödemelerin 15 Ağustos itibariyle hesaplara yatmaya başladığını duyurdu. Ödemeler, 30 Ağustos tarihine kadar devam edecektir. Hak sahipleri, IBAN numaraları veya T.C kimlik numaraları ile bu ödemeyi alabileceklerdir. Zamlı olarak ödemelerin hesaplara aktarılacağı bilinmektedir.

IBAN Numarası veya PTT Üzerinden Ödemeler Yapılıyor

Yardım ödemeleri, sosyal devlet ilkesi gereği vatandaşlara düzenli olarak yapılmaktadır. Yardım ödemelerinden faydalanmak isteyenler, 30 Ağustos tarihine kadar yatan bu ödemeleri çekebileceklerdir. Hak sahiplerinin IBAN numaralarına veya PTT hesaplarına ödemeler, 30 Ağustos tarihine kadar yatırılacaktır. T.C kimlik numarasıyla başvurarak, PTT üzerinden ödemeyi alabilirsiniz.

Geceyarısı PTT'den Müjdeli Haber: En Az 7200 TL Yardım Parası Dağıtılacak - Hemen Çekin!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.