EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası’ndan Faiz İndirimiyle 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Taksitleri!

İş Bankası’nda Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi Seçeneği

İhtiyaç kredisi arayışları son zamanlarda hız kazandı. Ekonomik belirsizlikler, vatandaşları zor durumda bırakıyor. Pahalılaşan hayat ve yükselen enflasyon nedeniyle bütçeler açık veriyor. Bu açıklar ise vatandaşların aydan aya kaos içinde olmalarına neden oluyor.

İş Bankası, uygun faizli yani ucuz ihtiyaç kredisi arayanlara son dönemlerde bu imkanı sunuyor. İş Bankası, ihtiyaç kredisi faizinde yaptığı indirimlerle kamu bankalarının bile önüne geçti. Daha düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunan İş Bankası, oldukça cazip bir seçenek haline geldi. Bu nedenle, İş Bankası is the most preferred bankası oldu.

İş Bankası’ndan ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler, çok cazip faiz oranlarıyla karşılaşıyorlar. Bu kapsamda müşteriler, aylık yüzde 2,60 gibi düşük bir faiz oranıyla ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Normal koşullarda bu oran yüksek olarak görülebilir. Ancak Türk lirasındaki belirsizlikler ve yüksek enflasyon gibi faktörler nedeniyle diğer bankaların ihtiyaç kredisi faizleri yükseldi. İş Bankası’nın aylık yüzde 2,60 faizli ihtiyaç kredisi, en düşük faizli ihtiyaç kredisi olarak kayda geçti.

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşteriler, belirli vade süreleriyle kredi kullanabiliyorlar. Bu doğrultuda müşteriler, 3 yıla kadar vade ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Ancak bu konuda bazı sınırlamalar bulunuyor. BDDK kararları gereği, bankalar 50.000 TL ve altındaki krediler için en fazla 36 ay vade uygulayabiliyorlar. Eğer ihtiyaç kredisi 50.000 TL’nin üzerinde bir miktar ise vade süresi en fazla 24 aya düşürülüyor.

İş Bankası’ndan çekilecek olan 50.000 TL ihtiyaç kredisi için aylık ödeme tablosu aşağıdaki gibi olacaktır:
– 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi için aylık kredi taksiti 2.421 TL olacaktır. Bu kredinin toplam maliyeti ise 87.000 TL’ye kadar çıkacaktır.

Daha fazla bilgi için: Renault garantisiyle 290 Bin TL’ye satılık 2. el Renault Megane, Opel Corsa, Peugeot 206!

İş Bankası'ndan Faiz İndirimiyle 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Taksitleri!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.