EkonomiGenelTürkiye

Kaçırılmayacak bir fırsat! Konut talepleriniz için acele edin, fiyatlar hızla yükseliyor!

Konut Alacakların Dikkatine! Hızlı Olun, Fiyatlar Artacak!

Konut fiyatlarında sürekli değişen bir hareketlilik yaşanmaktadır. Uzman ekonomistler ise bu durumu dolar kuruyla ilişkilendirerek, ev satış fiyatlarına yansıyacağını belirtmektedir.

2023 yılı sonunda konut fiyatlarının neredeyse iki katına çıkacağı öngörüsünde bulunan uzman ekonomistler, yıl sonunda asgari ücrete yapılacak zam sonrasında fiyatların güncelleneceğini ifade etmektedir. Bu sebeple, konut almak isteyen vatandaşların erken hareket etmesi gerektiğini vurgulamaktadırlar.

Güncel Konut Fiyatları!

Yılın ikinci çeyreğinde ruhsat verilen daire sayısı %31.3’lük bir artışla 188,740’a ulaşmıştır. Ankara Keçiören ilçesindeki 14,576 metrekarelik konutlar 1 milyon 900 bin TL fiyatla satılmaktadır. Konumlarına göre fiyat aralıkları değişiklik göstermektedir.

İstanbul Beyoğlu’nda konut fiyatları 4 milyonluk bandan başlamaktadır. İzmir’de de Ankara gibi konut fiyatları konuma bağlı olarak farklılık göstermektedir. Şehrin Karabağlar ilçesindeki evlerin fiyatları 1 milyon 900 bin TL ile 2 milyon TL arasında değişmektedir.

Zararına Satılık Konutlar! Halkbank Sadece 205,000 TL’ye Ev Sahibi Yapıyor!

TOKİ’den Yeni Konut Piyangosu! 180 Ay Taksitle, Ayda 4,054 TL’ye 3+1 Ev Satılacak!

Uzman ekonomistler, konut fiyatlarının her geçen gün değişkenlik göstermesi sonucunda İstanbul ve ayrıca Ankara ile İzmir gibi şehirlerde artış yaşanacağını belirtmektedirler.

Kaçırılmayacak bir fırsat! Konut talepleriniz için acele edin, fiyatlar hızla yükseliyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.