EkonomiGenelTürkiye

TC Kimlik Numarasıyla Ödeme Haberi: 15-25 Bin TL Arası Ödemeler IBAN’a Yatırıldı.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Deniz Bank, bireysel kredi kampanyasıyla vatandaşlara kolaylık sağlamaktadır. Deniz Bank’ın ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyenler, şubeye gitmeden internet veya cep telefonu üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

İhtiyaç kredisi almak isteyenlerin Deniz Bank’ın belirlediği şartları taşımaları gerekmektedir. Deniz Bank’ın ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşların kredi puanlarının 1200 ve üzeri olması gerekmektedir. Deniz Bank, cep telefonuyla SMS göndererek bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabileceklerini duyurmuştur. İhtiyaç kredisi için başvuruda bulunmak isteyenler cep telefonlarından SMS göndererek işlemlerini tamamlayabilirler. Başvurunuz onaylandığında, ödemelerinizi şubeye gitmeden mobil uygulama üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Deniz Bank ihtiyaç kredisinden yararlanacak olanlar için bazı gereklilikler bulunmaktadır. Emekli olanlar emekli maaş hesapları üzerinden işlemlerini yapmalıdır. Sigortalı olarak çalışanlar ise en son çalıştıkları iş yerinde en az 90 gündür sigorta ve primlerinin yatmış olmalıdır. Unutmayın, Deniz Bank’ın avantajlı ihtiyaç kredisinden yararlanabilirsiniz.

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için 15.000 – 25.000 TL arasında ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Üstelik başvuruları oldukça kolaydır, şubeye gitmeden mobil uygulama üzerinden veya cep telefonu aracılığıyla SMS göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında, tekrar şubeye gitmeden mobil hesaplarınız üzerinden ödemelerinizi rahatlıkla ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

TC Kimlik Numarasıyla Ödeme Haberi: 15-25 Bin TL Arası Ödemeler IBAN'a Yatırıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.