EkonomiGenelTürkiye

“21 Ağustos 2023 Pazartesi: Gram, Çeyrek ve Tam Altın Güncel Fiyatları!”

**Altın Rekor Kırmaya Devam Ediyor – Güncel Altın Fiyatları**

**21 Ağustos 2023 Pazartesi** tarihli güncel altın fiyatları açıklandı. Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar, doların hareketlerinin yavaşlaması ve ons altında güçlü bir hareketin olmamasıyla beraber altın fiyatlarının yatay bir seyir izlemeye başladığı görülüyor. Ancak, bayramdan sonraki yeni haftada altın fiyatları kademeli olarak yükselişe geçmiş ve birden yukarı yönlü bir patlama yaşamış durumda. Peki, altın fiyatları ilerleyen dönemde nasıl bir seyir izleyecek? İşte güncel altın fiyatları ve detayları:

**Gram Altın**

Gram altın, son günlerdeki yükselişini sürdürerek 1750 seviyelerine dayandı. **21 Ağustos 2023 Pazartesi** itibarıyla gram altının alış fiyatı 1634.50, satış fiyatı ise 1648.42 olarak belirlendi.

**Çeyrek Altın**

Çeyrek altın, güncel fiyatlarıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. **21 Ağustos 2023 Pazartesi** itibarıyla çeyrek altının alış fiyatı 2669.56, satış fiyatı ise 2724.26 olarak görülmekte.

**Yarım Altın**

Yarım altın yatırımcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir altın çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. **21 Ağustos 2023 Pazartesi** tarihli güncel verilere göre yarım altının alış fiyatı 5338.90, satış fiyatı ise 5448.14 olarak belirlendi.

**Cumhuriyet Altını**

Cumhuriyet altını, en değerli altın türlerinden biri olarak öne çıkıyor. **21 Ağustos 2023 Pazartesi** itibarıyla cumhuriyet altınının alış fiyatı 10987.04, satış fiyatı ise 11098 olarak görülmekte.

Altın fiyatlarının gelecekteki hareketleri merak ediliyor. Küresel ekonomik faktörler, piyasa dalgalanmaları ve döviz kurlarının durumu altın fiyatlarını etkileyebilir. Yatırımcıların altın fiyatlarını yakından takip etmeleri ve doğru zamanda işlem yapmaları önemlidir.

Bu bilgiler ışığında, altının değeri ve fiyatlarındaki dalgalanmaları takip etmekte fayda vardır. Yatırımcılar, güncel altın fiyatlarındaki değişiklikleri ve gelişmeleri yakından izlemeli ve iyi bir stratejiyle altın yatırımlarını gerçekleştirmelidir.

(Dikkat: Bu makale, tarih yazısı olup, veriler ve fiyatlar gerçek olmayabilir.)

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.