EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere Özel Nakit Desteği! 20.000’den 40.000 TL’ye Kadar Ödeme İmkanı

Emekli Vatandaşlara 20.000 TL ile 40.000 TL Arasında Destek Ödemesi Yapılıyor

Emekliye Yönelik Ek Ödeme Kampanyası Devam Ediyor

Emekli vatandaşlar için PTT tarafından 40.000 TL’ye kadar ek ödeme kampanyası sürdürülüyor. Bu destek, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle sağlanıyor. Kampanya kapsamında maddi anlamda rahatlamayı ve ek ödeme desteğini hedeflenirken, hiçbir ek koşul talep edilmiyor.

Başvuru Süreci ve Detaylar Araştırılıyor

PTT ve Aktif Bank aracılığıyla verilen 20.000 ile 40.000 TL arası ödemeler için başvuru yapmak için herhangi bir ek koşul bulunmamaktadır. Maddi destek sunmayı amaçlayan bu kredi kampanyası için başvuru işlemleri oldukça kolaydır. Başvurularınızı online olarak gerçekleştirebileceğiniz gibi PTT şubelerine giderek de başvuru yapabilirsiniz. Toplamda 16 milyon emekliye, 40.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi düşük faiz oranı ve uzun vade imkanıyla sağlanmakta olup, bu krediden yararlananlar geri ödemelerini 36 ay vade seçeneğiyle yapabilirler.

Kredi Koşulları Açıklandı

PTT’den düşük faizli kredi almak isteyenlerin öncelikli olarak 80 yaşın altında olmaları ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bu koşulu sağlayan emekliler, T.C. kimlik numaralarıyla birlikte PTT şubelerine başvuru yapabilir ya da online yöntemleri kullanarak başvuru işlemlerini tamamlayabilirler. Emeklilere finansal olarak rahatlatma amacıyla hayata geçirilen bu kredi kampanyası, ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmaktadır. İlgili bankalar tarafından PTT tarafından açıklanan bu ödeme, 36 ay vadeli olarak verilmektedir.

Emeklilere Özel Nakit Desteği! 20.000'den 40.000 TL'ye Kadar Ödeme İmkanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.