EkonomiGenelTürkiye

MASKİ 7 Memur Alımı: Su Kanalizasyon İdaresi’nde Fırsatlar Sizi Bekliyor

Su Kanalizasyon İdaresi Personel Alımı

Su Kanalizasyon İdaresi İlanı

Su Kanalizasyon İdaresi, kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 6 tahsildar alımı yapacaktır. Bu pozisyona başvuracak adayların, Siyasal Bilgiler Fakültesi veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olmaları gerekmektedir.

Kamu Memur Alımı Başvuru Kriterleri Nelerdir?

Türk vatandaşı olan, kamu haklarından yoksun olmayan ve Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış kişiler başvuru yapabilirler. Ayrıca, daha önce çalıştığı kurumdan disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmaları gerekmektedir. Sabıka kaydı olmayan adaylar tercih edilecektir. Kadın ve erkek adaylar arasından seçim yapılacak ve alımlar, GİH sınıfında 9. derece kadrosunda gerçekleştirilecektir.

Personel Alımı Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Manisa iş ilanları kategorisinde yayımlanan ilana başvurular 25 Eylül 2023 tarihinde başlamıştır. Başvurular 29 Eylül 2023 tarihinde tamamlanacak olup, adaylar başvurularını bizzat Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (Yarhasanlar Mah. 2319 Sokak No: 12/c Şehzadeler/MANİSA) adresine giderek veya posta yoluyla yapabilirler.

MASKİ 7 Memur Alımı: Su Kanalizasyon İdaresi'nde Fırsatlar Sizi Bekliyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.