EkonomiGenelTürkiye

Turk Şeker, Şeker fiyatlarında 8.5 TL’lik rekor zammu duyurdu! BIM, A101 ve Migros’ta 50 KG çuval şeker fiyatlarını inceleyin.

Türk Şeker’den Şeker Fiyatlarına Rekor Zam! BİM, A101 ve Migros Şeker Fiyatları

Türk Şeker İlan Etti: Yeni Zam Haberi! Şekere Zam Var Mı, Gelecek Mi?

Evet, Türk Şeker tarafından yapılan açıklamaya göre şeker fiyatlarına yeni bir zam yapılacağı duyuruldu. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (Türk Şeker), 1 Eylül 2023 tarihinden itibaren toptan şeker satış fiyatlarına zam geleceğini açıkladı. Resmi açıklamaya göre KDV hariç kilogram başına 24 TL olan toptan şeker fiyatı, yüzde 4,2 oranında zamla 25 TL’ye yükseltilecektir. Ancak, bu zam öncesinde Türk Şeker’in ara sipariş taleplerini ne kadar karşılayacağı henüz netlik kazanmamıştır.

Toz Şeker 50 KG. Çuval Fiyatı: En Ucuz Ne Kadar? Marketlerde Şeker Fiyatları: A101, BİM ve Migros’ta Kaç TL?

Türk Şeker’in duyurusuna göre, indirim süresi 31 Ağustos’ta sona erdikten sonra 1 Eylül itibariyle toptan şekerin kilogram fiyatı KDV hariç 27 TL olarak satılacaktır. Bu da 8 Mayıs’ta 18,5 TL’den satılan toz şeker fiyatlarına geçen sürede 8,5 TL zam geldiği anlamına gelmektedir. Büyük market zincirleri ise güncelleme çalışmaları nedeniyle internet üzerindeki satış fiyatlarını kaldırmıştır.

Turk Şeker, Şeker fiyatlarında 8.5 TL'lik rekor zammu duyurdu! BIM, A101 ve Migros'ta 50 KG çuval şeker fiyatlarını inceleyin.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.