EkonomiGenelTürkiye

Enpara, 9.000 TL’lik kredi kampanyasıyla faiz ve masrafsız bir fırsat sunuyor!

ENPARA İle Taksitli Kredi Kartı Harcamaları!

Enpara, masrafsız bankacılık prensibiyle müşterilerine birçok avantaj sunmaktadır. Diğer bankaların yıllık aidat ödemeleri talep ettiği kredi kartlarına karşılık, Enpara ömür boyu aidatsız kredi kartı imkanı sunmaktadır. Ayrıca, müşteri memnuniyetini artırmak adına ek kampanyalar da düzenlenmektedir. Son olarak Enpara, kredi müşterileri için önemli bir imkan daha sağlamaktadır.

ENPARA Kredi Kartıyla Taksitlendirme İmkanı!

Bankalar, müşterilere sundukları kredi kartlarını avantajlı hale getirmek için bazen taksitlendirme imkanı sunmaktadır. Ancak bazı bankalar, bu taksitlendirmeden faydalanmak için müşterilerden vade farkı gibi ek ücretler talep etmektedir. Oysa Enpara, müşterilerine özel bir imkan sunarak, kendi yaptıkları harcamaları taksitlendirebilmelerine olanak tanımaktadır.

Aylık 3 Harcama İçin Geçerli!

Enpara tarafından yapılan açıklamaya göre, müşteriler her ay kredi kartlarıyla yaptıkları 3 adet harcamayı taksitlendirebilmektedir. Her ekstre dönemi sonunda müşterilere 3 defa taksitlendirme hakkı verilmekte olup, bu hak bir sonraki ekstre döneminde tekrar kullanılabilmektedir. Yasal olarak taksit sınırına tabi olmayan Enpara kredi kartı müşterileri, harcamalarını kendileri taksitlendirebilmektedir.

Faiz ve Masraf Yok!

Enpara kredi kartıyla taksitlendirme imkanından yararlanan müşteriler, herhangi bir masraf ödemesi yapmadan harcamalarını taksitlendirebilmektedir. Ayrıca, müşterilerimiz bu imkandan yararlanırken sürpriz bir faiz maliyetiyle karşılaşmamaktadır. Tüm harcamalar tamamen ücretsiz olarak taksitlendirilebilmektedir.

LİMİT 9.000 TL!

Enpara kredi kartıyla taksitlendirme imkanı aylık bir limite tabidir. Her ay 9.000 TL’ye kadar olan harcamalar taksitlendirilebilmektedir. Taksitlendirme yapılacak harcamanın miktarına göre değişen haklar verilmektedir. 150 TL ile 3.000 TL arasındaki harcamalar için 1 hak, 3.000 TL ile 6.000 TL arasındaki harcamalar için 2 hak, 6.000 TL ile 9.000 TL arasındaki harcamalar için ise 3 hak kullanılmış sayılmaktadır. Müşterilerin aylık taksitlendirme hakkı toplamda 3’dür.

Enpara, 9.000 TL'lik kredi kampanyasıyla faiz ve masrafsız bir fırsat sunuyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.