EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası Taşıt Kredisi ile 2 Milyon TL’ye Kadar Ekonomik Araç Başvurusu

İş Bankası, Taşıt Kredisi Kampanyasıyla 2 Milyon TL’lik Limit Sunuyor!

İş Bankası, araba sahibi olmak isteyenlere taşıt kredisi çekme fırsatı sunuyor. Hem sıfır araç, hem de ikinci el araç almak isteyen kişilere uygun faiz oranları ve kampanya koşullarıyla taşıt kredisi imkanı sağlanacak. Bu kredi paketiyle sunulan üst limit ise 2 milyon TL olarak belirlendi.

İŞ BANKASI ARAÇ KREDİSİNDE GÜNCEL FAİZ ORANLARI VE 2023 PLANLARI

İş Bankası, taşıt kredisi çekmek isteyenlere özel olarak yüzde 3,49 faiz oranını duyurdu. Bankanın açıklamasına göre, “Düzenli ödemelerle araç sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunan taşıt kredisi, istediğiniz sıfır veya ikinci el araca kolayca ulaşmanızı sağlar. Aracın fatura bedelinin büyük bir kısmı kredilendirilebilir ve taşıt kredisini orta veya uzun vadelerde ödeyebilirsiniz,” denilerek taşıt kredisi destekleri sunulacak.

48 AY VADELİ 250 BİN TL TAŞIT KREDİSİNİN AYLIK TAKSİT TUTARI VE GERİ ÖDEME PLANI

Kampanyadan yararlanarak 48 ay vadeli 250 bin TL taşıt kredisi kullanan kişiler, aylık 12.872 TL taksit tutarı ödeyecekler. Toplam geri ödeme miktarı ise 617.881 TL olacaktır.

Taşıt kredisi kampanyasına İş Bankası mobil şubesi ve tüm banka şubelerinden başvurulabilir. Kredi onayı alan kişilere aynı gün ödeme yapılacaktır.

İş Bankası Taşıt Kredisi ile 2 Milyon TL'ye Kadar Ekonomik Araç Başvurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.