EkonomiGenelTürkiye

Kredi Kartıyla Market Alışverişi Yapanlara 150 TL Para İadesi

Pazarlama alışverişlerinizi kredi kartı ile yapanlar dikkat! Bu yöntem ile 150 TL geri ödeme alacaksınız – Son zamanlarda yaşanan fiyat artışlarıyla beraber pek çok ürünün fiyatları oldukça yükselmiş ve vatandaşların market alışverişleri artmış durumda.

Pazarlama alışverişi yapanlara yönelik olarak düzenlenen kampanyalar yakından takip ediliyor ve bu kampanyalardan biri de Akbank tarafından sunuluyor. Akbank Axess kredi kartı olan kişilere market alışverişlerinde çip para kazanma fırsatı sunuluyor.

AKBANK AXESS KREDİ KARTI MARKET KAMPANYASI NEDİR?

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, “Axess ile market sektöründe 750 TL ve üzeri ilk ve sonraki her ikinci harcamanızda 30 TL, toplamda 150 TL çip para kazanacaksınız. Kampanya 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak.” Kampanyanın kuralları ise şu şekilde açıklandı:

Kampanyaya kayıt olan müşterilerin, 31 Ağustos tarihine kadar market ve gıda sektörlerinde tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri birinci, üçüncü, beşinci, yedinci, dokuzuncu harcamalarda 30 TL çip para kazanacaklar. Toplamda 150 TL çip para kazanabilecekler.

Kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan’dan “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak veya Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “MARKET1” yazıp 4566’ya SMS göndererek kampanyaya kaydolması gerekmektedir.

Kampanyaya internet üzerinden yapılan harcamalar da dahil edilmektedir. Yurt dışında gerçekleştirilen işlemler de kampanyaya dahil edilmektedir. Aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyadan ödül kazanır.

Kazanılan çip paralar, kampanya şartları yerine getirildikten sonra hemen karta yüklenecektir. Katılım için gönderilen SMS’ler operatörlerin tarifelerine göre ücretlendirilir.

Bireysel Axess kartlarına bağlı ek ve sanal kartlar da kampanyadan yararlanabilir. Wings, Bank’O Card Axess (Odea Bank), ticari kartlar, banka kartları ve Free kartlar ise kampanyaya dahil edilmemektedir.

Çip para kullanımı gerçekleştirilen işlemler de kampanyaya dahil edilmemektedir.

Kampanyadan faydalanan kişiler, elde ettikleri 150 TL geri ödeme tutarını bir sonraki alışverişlerinde harcamalarından düşerek kullanabilecekler.

Kredi Kartıyla Market Alışverişi Yapanlara 150 TL Para İadesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.