EkonomiGenelTürkiye

Mersin Üniversitesi 21 Memur Alımı İlanı

Üniversite İş İlanları

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere çeşitli kadrolarda 30 memur alımı yapacağını duyurdu. İş ilanına başvurmak isteyen adayların en az lise mezunu olmaları ve 2022 KPSS sınavına girmiş olmaları gerekmektedir. Alımlar için önlisans mezunlarının P-93, lisans mezunlarının P-3 ve lise mezunlarının P-94 puan türünde puan almış olmaları gerekmektedir.

Kamu Memur Alımı Başvuru Koşulları

Mühendis Alımı

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, orman mühendisi kadrosu için alım yapacaktır. Başvuru yapmak isteyen adayların orman mühendisliği lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca, en az 120 saatlik A-1 seviyesinde İngilizce eğitimi almış olmanız ve bu konuda belgelendirme yapmanız istenmektedir.

Psikolog Alımı

Başvuru yapmak isteyen adayların yükseköğretim kurumlarında okutulan lisans düzeyinde psikoloji bölümü mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca, en az 2 yıl psikolog olarak tecrübe kazanmış olmanız gerekmektedir.

Sosyal Çalışmacı Alımı

Başvuru yapmak isteyen adayların lisans düzeyinde sosyal hizmet, Sosyal Hizmetler veya sosyal çalışmalar bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Eczacı Alımı

Başvuru yapmak isteyen adayların eczacılık lisans diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

Sağlık Teknikeri Alımı

Başvuru yapmak isteyen adayların radyoloji, tıbbi görüntüleme teknikerliği, sağlık laboratuvarı, tıbbi laboratuvar, tıbbi laboratuvar teknikerliği, fizik tedavi, fizyoterapi, fizik tedavi ve rehabilitasyon veya tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik alanlarında önlisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Destek Personeli Alımı

Bakım ve onarım kadrosu için lise mezunları, aşçı kadrosu için aşçılık, hazır yemek ve mutfak yönetimi alanında önlisans mezunları, aşçı yardımcıları için lise mezunları, bulaşıkçı alımı için ise lise mezunları başvuru yapabilir. Hasta bakımı ve temizliği kadrosu için ise lise, hasta ve yaşlı hizmetleri alanı ve dallarından mezun olan adaylar başvurabilir.

Devlet Memuru Alımı Başvuruları

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan iş ilanına bugünden itibaren başvurular başlamıştır. Son başvuru tarihi 4 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı Üniversitenin Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapmanız gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Mersin Üniversitesi 21 Memur Alımı İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.