EkonomiGenelTürkiye

Bakan Işıkhan’dan müjdeli zam haberleri! Kamu görevlilerine yüzde 45’e varan zam açıklandı.

Memur ve Memur Emeklilerine 2024 Yılında Yapılacak Zam Oranı Hakkında Bilgi Bulunmuyor

Milyonlarca memur ve memur emeklisi, 2024 ila 2025 yılları arasında yapılacak zam oranlarını merak etmektedir. Ancak bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Şu anda herhangi bir uzlaşı sağlanamamış durumdadır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da bu konuya ilişkin açıklamalarda bulunmuştur.

Memur ve Memur Emeklileri İçin Toplu Sözleşme Görüşmeleri Devam Ediyor

Bakan Işıkhan Türkiye’nin Yüzyılına işaret ederek yeni başlangıçlar yaptıklarını ve çalışmalarına devam edeceklerini belirtmiştir. Ayrıca “Mali haklar konusunda genel bir uzlaşma olsaydı çok daha iyi olurdu” şeklinde konuşarak 7. Toplu Sözleşme görüşmelerinden henüz bir mutabakat sağlanmadığını ifade etmiştir.

Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Üçüncü Toplantısı Ne Zaman Gerçekleşecek?

Toplu sözleşme görüşmelerindeki süreçte Ocak ayında tüm kamu görevlilerine yaklaşık yüzde 45 oranında zam yapılacağını da belirtmiştir. Bakan Işıkhan, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme Hizmet Kolları İmza Töreni’nde yaptığı önemli açıklamalarla Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile sendika başkanları ve temsilcilerine teşekkür etmiştir.

Memur ve Memur Emeklileri Dikkat! Toplu Sözleşme Görüşmelerinde Müzakere Süreci Tamamlanıyor!

Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Üçüncü Toplantısı Ne Zaman ve Saat Kaçta Yapılacak?

Bakan Işıkhan, Zam Miktarını Açıkladı

Zam oranıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, Ocak 2024’te yüzde 45 oranında bir zam yapılacağını belirtmiştir. “Tüm kamu görevlilerimize Ocak 2024’te yüzde 40-45’e yakın bir zam yapılacak. Bu, çok önemli bir rakam” dedi.

Açıklamalarına devam eden Işıkhan, sıkıntıların çözümünde gösterdiği inisiyatifi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmemiştir.

Bakan Işıkhan'dan müjdeli zam haberleri! Kamu görevlilerine yüzde 45'e varan zam açıklandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.