EkonomiGenelTürkiye

“Halk Ekmek, 2 İş İlanıyla 5 İşçi Alımı Gerçekleştiriyor”

Halk Ekmek Kamu Personel Alımı İlanı

Halk Ekmek İş İlanı: Şoför ve Endüstriyel Bakım Onarım Teknisyeni

Halk Ekmek, daimi kadroda çalışacak beş işçi alımı yapacağını duyurdu. Alımlar beş şoför ve bir endüstriyel bakım onarım teknisyeni pozisyonları için gerçekleştirilecektir. Tam zamanlı olarak istihdam sağlanacak olan bu pozisyonlara başvuracak adayların, ilgili alanda en az iki yıl deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

Halk Ekmek Personel Alımı Müracaat Kriterleri

Endüstriyel Bakım Onarım Teknisyeni Alımı:

Endüstriyel bakım onarım teknisyeni pozisyonuna başvuracak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir. Başvuru tarihinde 22 yaşını doldurmuş ve 46 yaşından gün almamış olmak şartı bulunmaktadır. Fırın tecrübesi olan makine bakım teknisyenleri ve teknikerleri tercih edilecektir. Başvuru yapacak adayların önlisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca, emekli olmayan ve emeklilik için hak kazanmamış olmaları, Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından herhangi bir aylıktan yararlanmıyor olmaları gerekmektedir.

Şoför Alımı:

Şoför pozisyonuna başvuracak adayların, lise veya dengi okullardan mezun olmaları gerekmektedir. Başvuru tarihinde 21 yaşını doldurmuş ve 45 yaşından gün almamış olmak şarttır. Başvuruda, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından E sınıfı sürücü belgesi talep edilmektedir. Ayrıca, SRC-4 ve psikoteknik belgeleri de başvuru için istenebilir. Erkek adayların askerlik hizmetini yerine getirmiş olmaları gerekmektedir. Tecil durumu bu pozisyon için kabul edilmeyecektir.

İşçi Alımı İlanına Başvurular

İlanın başvuru süreci 23 Ağustos 2023 tarihinde başlamıştır ve 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecektir. Başvurularınızı tamamlamak için Eskişehir Halk Ekmek birimindeki başvuru formunu doldurarak şahsen başvuruda bulunabilirsiniz. İlana ait daha detaylı bilgilere, kamupersonelialim.com internet sitesi üzerinden Eskişehir iş ilanları kategorisi altında ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.