EkonomiGenelTürkiye

“Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğüne 5 Memur ve Personel Alım İlanı”

Sağlık Bakanlığı Personel Alım İlanları

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Personel Alımı İlanı

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü, en az lise mezunu adaylara iş imkanı sunmaktadır. Ankara merkezli olarak gerçekleştirilecek alım için başvurular kabul edilmektedir.

İş Başvurusu

Türkiye İş Kurumu üzerinden başvuru yapabilirsiniz. İş ilanlarına aşağıdaki iş ilan numaraları ile başvurabilirsiniz. Kamupersonelialim.com olarak size ilan numaralarını sunuyoruz.

Temizlik Görevlisi Alımı

Bu alıma başvurabilmek için en az lise mezunu olmanız ve herhangi bir sağlık engelinizin bulunmaması gerekmektedir. Başvurular, 18-30 yaş aralığındaki adaylar tarafından yapılabilecektir. İlan numarası: 00007724702

Öğretmen Alımı

Bu alımda, Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri, Sağlık Bilimleri ve Meslek Yüksekokullarının Çocuk Gelişimi bölümü mezunları tercih edilmektedir. Göreviniz, erken çocukluk döneminde öğretmen yardımcılığı ve çocuk bakıcılığı yapmaktır.

Başvuru yapacak adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda en az 60 puan almış olmaları beklenmektedir. Başvurular, 18-30 yaş aralığındaki adaylar tarafından 00007724662 ilan numarası ile yapılmalıdır.

Başvuru Süreci

İş başvuruları, 21 Ağustos 2023 tarihine kadar yukarıda belirtilen iş ilan numaraları ile yapılacaktır. Temizlik personeli alımı için noter kurası 27 Ağustos tarihinde sonuçlanacaktır.

Başvurular, Ankara il genelinden kabul edilecektir. Tüm kamu ilanları için, kamupersonelialim.com’un cep uygulamasını indirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.