EkonomiGenelTürkiye

“18 Ağustos 2023 İstanbul, Ankara ve İzmir’de Akaryakıt Fiyatlarında Sürpriz İndirim!”

MOTORİN FİYATLARINDA İNDİRİM

Motorin fiyatlarına indirim mi geldi sorusu araç sahipleri tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Son dakika haberine göre, dün gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına 1,52 kuruşluk indirim yapıldı. Bu indirim ile birlikte motorin fiyatları daha da makul seviyelere geriledi. İşte, İstanbul, Ankara ve İzmir’de güncel akaryakıt fiyatları…

MOTORİNE 1,52 KURUŞ İNDİRİM GELDİ!

Motorin indirim haberi, araç sahiplerini sevindirdi. 18 Ağustos 00:00’dan itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına 1,52 kuruşluk indirim yapıldı. Bu indirim, pompa fiyatlarına yansıdı ve litre fiyatı daha uygun bir seviyeye geriledi. Öncesinde 38,39 TL olan motorin fiyatı, indirimle birlikte 36,87 TL’ye düşmüş durumda.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR MOTORİN FİYATLARI

İstanbul Avrupa yakasında motorin litre fiyatı indirimin ardından 36,87 TL’ye geriledi. İstanbul Anadolu yakasında ise motorin litre fiyatı 31,81 TL olarak belirlendi. Ankara’da ise motorin litre fiyatı 37,36 TL, İzmir’de ise 37,53 TL olarak uygulanıyor.

BENZİN FİYATLARI AYNI KALDI

Benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmadı. İstanbul’da litre fiyatı 37,72 TL, Ankara’da 38,24 TL ve İzmir’de 38,35 TL olarak sabit kalmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.