EkonomiGenelTürkiye

Hyundai i10 yeni fiyat listesi: En uygun seçenek!

Türkiye’nin En Ucuz Sıfır Arabası: Hyundai i10

Yenilenmiş Model!

Hyundai i10, sıfır kilometre araç satın almayı düşünenler için önemli bir seçenek haline geliyor. Düşük bütçeli olanlar en uygun fiyatı sunan araçlara yöneliyor. Bu konuda Hyundai, lider konumda yer alıyor. Müşterilere Türkiye’nin en ucuz sıfır arabası için cazip bir satın alma teklifi sunuyor.

Hyundai i10, fiyatının yanı sıra görsel olarak da dikkat çekici bir modeldir. Kısa bir süre önce yenilenen bu model, müşterilerin beğenisine sunuldu ve ilk tepkiler, yeni tasarımın sınıfının üzerinde olduğu yönündedir. Türkiye’de üretilen Hyundai i10, ucuz araba kategorisinde dikkat çeken bir otomobildir. Şu anda piyasada bu otomobilden daha uygun fiyatlı bir araç bulunmamaktadır. Hyundai i10 satın alan müşteriler, araç ihtiyaçlarını mümkün olduğunca düşük maliyetle karşılayabilmektedir.

Fiyat Listesi Açıklandı!

Firma, Hyundai i10 için yeni bir fiyat listesi duyurdu. 2023 model sıfır kilometre Hyundai i10 için güncel fiyatlar ise şu şekildedir:

– Hyundai Yeni i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzinli, Manuel Vites: 715.000 TL

– Hyundai Yeni i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzinli, Otomatik Vites: 760.000 TL

– Hyundai Yeni i10 1.2 MPI 84 PS Style Benzinli, Otomatik Vites: 780.000 TL

– Hyundai Yeni i10 1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzinli, Otomatik Vites: 840.000 TL

Kredi Erteleme İmkanı!

Firma, müşterilere kredi erteleme imkanı da sunmaktadır. Hyundai i10 satın almak isteyen müşteriler, anlaşmalı bankalardan taşıt kredisi çektiğinde hemen ödeme yapmak zorunda kalmaz. Kredi taksitleri, müşteri tarafından kabul edilirse, 6 ay sonra ödenmeye başlanır. Bu da sıfır kilometre araç alımını oldukça cazip bir hale getirir.

Hyundai i10 yeni fiyat listesi: En uygun seçenek!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.