EkonomiGenelTürkiye

Turabi Çamkıran’dan Acı Haber: Sevenlerinden Helallik İstendi

Turabi Çamkıran, Survivor Şampiyonu, Hastaneye Kaldırıldı

Turabi Çamkıran, Survivor’da kazandığı şampiyonluktan sonra yurt dışında yaşamaya başlamıştır. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir süre önce hastanede kaldığını ve tedavi olduğunu belirtmiştir. Daha önce yayınladığı müstehcen fotoğraflar için pişman olduğunu ifade eden Çamkıran, “Azrail’le oynaşmayın. 2024 bitmeden evlenip, çoluk çocuğa karışıp, mütevazi bir hayat yaşayacağım. Hayat çok kısa. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim” şeklinde açıklama yapmıştır.

Turabi Çamkıran, 2 Kez Survivor Şampiyonu Oldu

Turabi Çamkıran, 2 kez Survivor’da şampiyon olduktan sonra yurt dışında katıldığı bir yarışmada da birincilik elde etmiştir. Uzun süredir yurt dışında yaşayan Çamkıran, zaman zaman sosyal medya hesabından paylaştığı müstehcen fotoğraflarla eleştirilere maruz kalmıştır. Son dönemde hastanede tedavi gördüğünü belirterek helallik istemiştir.

“Azrail Az Kalsın Beni Alıyordu”

1,8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından hastanede çekilen fotoğraflarını paylaşan Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini dile getirmiştir. Sevenlerini endişelendiren görüntüleriyle Çamkıran, şu sözleri kullanmıştır: “Azrail’e mesaj attım; ‘Gel beni al!’ diye. O da mesaj atmış; ‘Gülüşün dert olmuş seni çekemeyenlere. Onlara inat yaşa!’ diye. Bu bir şaka tabii ki. Ama Azrail mesajımı ciddiye almış gibi oldu. Neredeyse beni alıyordu. Herkes, Azrail ile oynamaktan kaçınsın. Bu sadece bir kaza, geçecek. İnşallah daha güçlü bir şekilde geri döneceğim. Şimdilik hoşça kalın.”

“Artık Tövbe, Evlenip Çoluk Çocuğa Karışacağım”

“Daha önce yaptığım açık seçik paylaşımlar ve çılgın bir yaşantı nedeniyle bunlar başıma geldi. Artık tövbe ettim. Eğer ölmezsem, hayatımın kadınını bulup hemen evlenmek istiyorum. 2024 bitmeden evlenip, çoluk çocuğa karışıp, ailemle mütevazi bir hayat yaşayacağım. Ve daha önce ertelediğim her şeyi gerçekleştireceğim. Dualarım var, duyanlar da var. Hayat gerçekten kısa. Kalbini kırdığım herkesin beni affetmesini dilerim. Bunlar sadece cahillikten kaynaklandı” şeklinde ifade etmiştir.

Turabi Çamkıran'dan Acı Haber: Sevenlerinden Helallik İstendi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.