EkonomiGenelTürkiye

Euro yatırımları için İslam Memiş’in tavsiyesi

Euro’ya yatırım yaparak doların yerine geçin! İslam Memiş uyarıyor.

Döviz piyasalarında hareketlilik sürerken İslam Memiş’ten önemli açıklama

Dolar ve altın kurlarında son dönemde dalgalanmalar yaşanmaya devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu konuda değerlendirmelerde bulundu. Memiş, dolar kurunun yükseleceğini ancak Euro’nun daha da artacağını ifade etti.

Dolar kuru yükselişe geçti

Dolar kuru yeni güne yükselişle başladı ve 17 Ağustos Perşembe günü 27.10 seviyesinde işlem gördü. İslam Memiş, dolar kurunun yıl sonuna kadar daha da yükseleceğini belirtti. Uzman ekonomistlere göre ise dolar kuru 2023 sonunda 30 TL seviyesine çıkabilir.

Euro’da da artış bekleniyor

İslam Memiş, dolar kurunun yanı sıra Euro’da da hareketlilik yaşanacağını dile getirdi. 17 Ağustos Perşembe günü Euro, yükselişe geçerek 29.48 TL seviyesinde açılış yaptı. Memiş, Euro’nun daha da yükselerek yatırımcılara fırsat sunacağını söyledi.

Sadece dolar yerine Euro’ya da yatırım yapılması gerektiğinin altını çizen Memiş, yatırımların dengeli olması gerektiğini vurguladı. İslam Memiş’in bu açıklamalarıyla birlikte piyasalar yakından takip edilmeye devam ediyor.

İslam Memiş, gram altının 1.800 TL olacağı tarih hakkında da bilgi verdi!

Altın yatırımcılarının dikkatine! İslam Memiş, altın fiyatlarının düşeceğini öngörüyor.

Gram altın ne zaman zirveye çıkacak?

Uzman ekonomistler, dolar ve Euro’nun yanı sıra gram altın hakkında da açıklamalarda bulundu. Yeni güne 1.656 TL seviyesinde başlayan gram altının 2.000 ila 2.200 TL aralığına çıkabileceği ifade edildi.

NOT: Bu bilgiler İslam Memiş’in açıklamalarından derlenmiştir. Usakgundem.com tarafından yatırım tavsiyesi verilmemektedir.

Euro yatırımları için İslam Memiş'in tavsiyesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.