EkonomiGenelTürkiye

“İnternet Elektrik Su Doğalgaz Faturası Ödeyene 150 TL Para İadesi!”

**İnternet, Elektrik, Su ve Doğalgaz Faturası Ödeyenlere 150 TL Para İadesi Kampanyası**

“Faturasını kapan hemen koşsun! İnternet, elektrik, su ve doğalgaz faturası ödeyenlere 150 TL para iadesi” – Son dönemde gelen zamlarla vatandaşın fatura yükü katlanarak artarken, fatura ödemesi olan kişilere para iadesi için yeni fırsat açıklandı.

**QNB Finansbank ParaPuan Kazanma Kampanyası**

QNB Finansbank, yeni bir kampanya duyurdu. “CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınızla veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden, 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 50 TL olmak üzere, toplamda 150 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı” sunulacağı ilan edildi.

**Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası Başvuru Şartları Neler?**

Kampanya 1-31 Ağustos tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için geçerlidir.

Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz. Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL olmak üzere, toplamda en fazla 150 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.

Kredi kartından ödül kazanmak için verdiğiniz talimatlardan birinin 31 Ocak 2024 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekmektedir. Verilen talimatların 29 Şubat 2024 tarihine kadar açık olması gerekmektedir.

Talimatların bu tarihe kadar iptal edilmesi durumunda, verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. Eğer ParaPuan kullanıldıysa, kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecektir.

Hesaptan verilen talimatlar için 30 Eylül 2023 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 1-13 Ekim 2023 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına yüklenerek, kredi kartından verilen talimatlar için ödül, faturanın ödendiği ayın son iş gününde, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir.

Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişilere para puan şeklinde 150 TL’ye varan para iadesi yapılırken, vatandaşların benzer kampanyaları takip ederek avantajlı bir şekilde ödemelerini yapabilecekleri ifade edildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.