EkonomiGenelTürkiye

İpragaz’dan müjde! LPG otogaz fiyatında 2 TL indirim kampanyası başladı.

İpragaz, Büyük İndirim Kampanyasıyla LPG Otogaz Fiyatına İndirim Getiriyor

– İpragaz Müşterilerine Müjde: LPG Otogaz Fiyatında İndirim Başladı
– İpragaz’dan Benzin ve Motorine Zam Yapılırken LPG Otogaz Fiyatına 2 TL İndirim Kampanyası
– İpragaz, Akaryakıt Zamına Alternatif Bir Çözüm Sunuyor: LPG Otogazda İndirim Kampanyası

Brent petrol fiyatındaki artış ve seçim sonrası dolar kurunun ani yükselişi, akaryakıt fiyatlarına art arda yapılan zamları beraberinde getirmişti. Bu zamlar hem vatandaşların cebini yakmış hem de toplu ulaşım ücretlerine zam yağdırmıştı. Benzin ve motorin fiyatlarının litre başına getirdiği yüksek miktarlar, araç sahiplerini zor durumda bırakmıştı. Üstelik seçim sonrası yapılan KDV ve ÖTV düzenlemeleri, fiyatlara 6 TL’lik bir zam daha getirmiş, litre başına fiyatlar hızla 35 TL seviyesine ulaşmıştı.

Benzin ve Motorine Zam Beklenirken LPG Otogaz Fiyatlarına İndirim Fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen LPG otogaz dağıtım firmalarından biri olan İpragaz tarafından duyurulan kampanya ile akaryakıt fiyatlarına indirim müjdesi verilmiştir. İpragaz tarafından düzenlenen “Otogaz %1 Puan Kampanyası” kapsamında, 31 Ağustos tarihine kadar yapılan alışverişlerde %1 oranında indirim fırsatı sunulmuştur.

İPRAGAZ KAMPANYA KOŞULLARI

Bu kampanya İpragaz A.Ş. tarafından düzenlenmekte olup, 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında İpragaz Otogaz istasyonlarına katılan müşteriler için geçerlidir. Kampanya dönemi boyunca, iPApp müşterileri otogaz alımlarından aldıkları yakıt miktarının %1’i kadar puan kazanabileceklerdir.

Kampanya süresince, bir müşterinin günlük kampanyalı işlem sayısı en fazla 3 ile sınırlıdır. Kazanılan puan bilgisi, iPApp’ın Profilim/Puanlarım sayfasında görüntülenebilecektir. Kazanılan puanlar bir sonraki otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir.

Kampanyadan puan kazanmak için en yakın İpragaz Otogaz istasyonuna giderek, yakıt satış görevlisine iPApp’e kayıtlı GSM numaranızı bildirmeniz yeterli olacaktır. Kazanılan puanlar, sadece kampanyaya katılan İpragaz ve Bizimgaz Otogaz istasyonlarında geçerli olacaktır.

Puanları harcamak için puan harcama şifresini Yakıt Satış Görevlisi’ne iletmek gerekmektedir. Şifrenizi bilmiyorsanız, çağrı merkezi üzerinden (444 86 46) veya iPApp üzerinden “puan harca” bölümünden şifrenizi öğrenebilirsiniz.

Bu kampanya çerçevesinde 200 TL değerinde otogaz alan müşteriler, 2 TL indirim hakkı elde etmiş olacaklardır. Kazanılan puanlar ise bir sonraki otogaz alışverişlerinde indirim olarak kullanılabilecektir.

İpragaz'dan müjde! LPG otogaz fiyatında 2 TL indirim kampanyası başladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.