EkonomiGenelTürkiye

“Ziraat Bankası ile Konut Kredisi Alma Fırsatı: Aylık 4 Bin TL’ye İmkan!”

Ziraat Bankası Konut Kredisi: Faiz Oranları ve Detaylar

Ülkemizde konut fiyatları neredeyse 3 katına çıktıktan sonra birçok kişi çözümü bankalardan konut kredisi almada buldu. Hangi bankanın ne kadar faiz oranı sunduğunu araştıran tüketiciler, en uygun faiz oranına sahip olan bankayı tercih ederek konut kredisi kullanıyor. Konut kredisi konusunda detaylarını paylaşan bankalardan birisi de Ziraat Bankası oldu.

300.000 TL Kredi Fırsatı!

Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyen tüketicilere 300.000 TL değerinde konut kredisi imkanı sunuyor. Ayrıca, 300.000 TL’yi 120 ay vade ile sağlayan Ziraat Bankası, faiz oranları hakkında da bilgi verdi. Ziraat Bankası, 300.000 TL için %0,89 faiz oranı sunduğunu duyurdu ve yıllık maliyet oranının %11,66 olduğunu belirtti. Bu konut kredisini kullanacak olan müşteriler aylık olarak 4.078 TL ödeme yapacaklar.

Ziraat Bankası’ndan Günde 1 Paket Sigara Fiyatına 60 Ay Vadeli 50.000 TL Destek Kredisi!

Bu Fiyata TOKİ Satamadı! Ziraat Bankası 27.500 TL Peşinat, Aylık 3.531 TL Taksitle 2+1 Hemen Teslim Daire Satıyor.

Şimdi gelin, Ziraat Bankası tarafından sunulan bu konut kredisinden kimler yararlanabilir? Yüksek kredi notuna sahip olan müşteriler, Ziraat Bankası’nın sağladığı 300.000 TL kredi imkanından faydalanma hakkına sahip olacaklar. Bu kredi desteğinden yararlanmak için müşteriler, Ziraat Bankası şubesine giderek veya online başvuru yapabilecekler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.