EkonomiGenelTürkiye

Garanti Bankası Banka Personeli İlanları İle İş Başvurusu Yapabilirsiniz

Banka Kariyer Fırsatları

Garanti Bankası, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere banka personeli alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, 5 farklı ilanla gerçekleştirilecek ve en az lise mezunu olmanız yeterlidir. Başvurular, 81 il genelinden kabul edilecektir. Kamupersonelialim.com ekibi olarak sizlere uygun ilanları sunmaya devam ediyoruz.

Banka Memuru Alımı Müracaat Şartları

Müşteri danışmanı alımı: Finans sektörüne ilgi duyan, üniversitelerin önlisans veya lisans bölümlerinden mezun adaylardan alım yapılacaktır. Başvuruda bulunacak adayların SEGEM ve PES sertifikalarına sahip olması beklenmektedir. Bu alım için bölüm şartı aranmamaktadır, ancak erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Takım çalışmasına yatkın ve yenilikçi fikirleri olan çalışma arkadaşları aramaktayız. Bu ilan, Ankara’daki iş ilanları arasında yer almaktadır.

Müşteri danışmanı alımı: Bankacılık kariyer hedefi olan en az önlisans mezunu adaylardan alım yapılacaktır. Ekip çalışmasına yatkın ve lider ruhlu personel alımı gerçekleştirilecektir. Bu ilan, Aksaray’daki iş ilanları arasında yer almaktadır.

Altyapı finans uzmanı alımı: Lisans mezunlarından alımlar yapılacak ve başvuru yapılacak unvanla ilgili en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olunması gerekmektedir. İngilizceyi yazılı ve sözlü olarak aktif şekilde kullanabilen adaylar aranmaktadır. İyi derecede Microsoft Office programlarını kullanabilen ve bilgisayar kullanabilen kişiler tercih edilecektir. İstanbul’daki iş ilanları arasında yer almaktadır.

Anti-Fraud uzmanı alımı: Sürekli iyileştirme ve kalite odaklı çalışmalara devam edebilecek güçlü ve analitik düşünme yeteneğine sahip, İngilizceyi ileri düzeyde bilen adaylar arasından alım yapılacaktır. Lisans düzeyinde matematik, istatistik, işletme, fizik, ekonomi, ekonometri veya mühendislik bölümlerinden mezun olmanız ve banka veya ödeme sistemleri alanında en az 3 yıl deneyime sahip olmanız gerekmektedir. Ankara’daki iş ilanları arasında yer almaktadır.

Birikim ve güvence uzmanı alımı: Bankacılık hedefi olan, herhangi bir üniversite bölümünden 4 yıllık mezun olan adaylar arasından alım yapılacaktır. Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış veya bir yıl tecilli olmaları gerekmektedir. Satış deneyimine sahip ve bireysel emeklilik lisansına sahip adaylar tercih edilecektir.

Personel Alımı İlanına Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Verilen kadrolara başvurular başlamış durumdadır. Her meslek unvanı için son başvuru tarihinde farklılıklar bulunmaktadır. İlgili ilanların son başvuru tarihlerine ulaşmak ve başvuru işlemlerini online platform üzerinden gerçekleştirmek için aşağıdaki linke başvurabilirsiniz.

Başvuru linki ve detayları: https://kariyer.garantibbva.com.tr/tum-kariyer-firsatlari

Garanti Bankası Banka Personeli İlanları İle İş Başvurusu Yapabilirsiniz

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.