EkonomiGenelTürkiye

Halkbank’tan 2. El Araçlar İçin 400 Bin TL Taşıt Kredisi: Aylık Taksitler Belli!

TÜRKİYE’DE İKİNCİ EL TAŞIT KREDİLERİ VE HALKBANK KAMPANYASI

Kredi Taleplerinde Artış

Türkiye’de otomobil fiyatları yükseldikçe, taşıt kredilerine olan talepler de artmaktadır. Özellikle bankalardan ikinci el otomobiller için taşıt kredisi çekmek zorlaşmıştır. Sıfır kilometre araçlara daha çok taşıt kredisi veren bankalar, ikinci el araçlar için bu imkanı sağlamamaktadır. Fakat, bu piyasa ortamında Halkbank, ikinci el araç alacak olan müşterilerine destek vermeye devam etmektedir.

Halkbank İkinci El Taşıt Kredisi Kampanyası

Halkbank, ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında, uygun maliyetlerle Kredi çekmek isteyen müşterilere yardımcı olmaktadır. Bu kredi sayesinde müşteriler, ikinci el araç alımını kolay bir şekilde gerçekleştirip, bankaya kredi taksitlerini ödeyebilmektedir. Otomobil ihtiyacı olanlar, Halkbank’ın sunduğu bu imkanı tercih etmeye başlamıştır.

Halkbank İkinci El Taşıt Kredisi Özellikleri

Halkbank’ın ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında, aylık %2,60 oranında faizle kredi hesaplamaları yapıldığı bildirilmiştir. Bu faiz oranı, taşıt kredisi çekmek isteyenler için bir avantaj oluşturmaktadır. Halkbank müşterileri, bankaların taşıt kredisi faiz ortalamasının altında bir faiz oranıyla kredi çekebilmenin yanı sıra, almayı planladıkları ikinci el araçları bu finansman desteğiyle satın alabilirler.

Halkbank İkinci El Taşıt Kredisi Kuralları

Halkbank ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında, müşterilere uygulanan bazı kurallar bulunmaktadır. Bu kurallar, azami vade süresi ve kredilendirme koşullarını içermektedir. BDDK’nın belirlediği ilkelere göre, kasko değeri 400.000 TL ile 800.000 TL arasındaki ikinci el araçlar için en fazla 36 ay vadeli taşıt kredisi verilebilmektedir. Bu krediye %50 oranında kredilendirme yapılabilmektedir. Örneğin, 600.000 TL kasko değeri olan bir araç için en fazla 400.000 TL tutarında taşıt kredisi, yine en fazla 36 ay vadeli olarak çekilebilmektedir.

400.000 TL İkinci El Taşıt Kredisi Maliyeti

Halkbank’tan 36 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisi için başvuru yapılması durumunda, kredi maliyeti aylık %2,60 oranında faizle hesaplanmaktadır. Bu kredinin aylık taksit tutarı 19.375 TL, toplam kredi maliyeti ise 697.500 TL olarak belirlenmiştir.

Hyundai’den En Ucuz Araba Teklifi!

Halkbank'tan 2. El Araçlar İçin 400 Bin TL Taşıt Kredisi: Aylık Taksitler Belli!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.