EkonomiGenelTürkiye

Son Dakika! Gece Yarısı Akaryakıt İndirimi ve Güncel Fiyatlar

**İş Bankası Yakıt Kampanyası: Maxipuanlarınızı Kullanarak Tasarruf Edin**

## Akaryakıt Fiyatlarındaki Artışa Çözüm: Kampanyalar ve İndirimler

Son dönemde akaryakıt fiyatlarında büyük bir artış yaşandığına şahit olduk. Vatandaşlar bu durumu göz önünde bulundurarak kampanya ve indirimlere yönelerek çözüm arayışına girdi. İstasyonlar ile bankaların işbirliğiyle düzenlenen akaryakıt kampanyaları, yakıt alımlarınızda size büyük bir fırsat sunuyor. İş Bankası da akaryakıt kampanyası sunan bankalardan biri olarak sizlere avantajlı bir seçenek sunuyor.

## İş Bankası Maximum Anlaşmalı İstasyonlarda Geçerli Akaryakıt Kampanyası

İş Bankası tarafından duyurulan akaryakıt kampanyası, sadece Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarında geçerlidir. Bu kampanyadan faydalanabilmek için tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştireceğiniz 500 TL ve üzeri 4. Akaryakıt veya Otogaz alışverişinizin olması gerekmektedir. Bu alışverişlerinizde 90 TL Maxipuan kazanma fırsatı sizleri bekliyor. Ayrıca kampanyaya dahil olan Opet istasyonlarında, maximum mobildeki Opet araçta ödeme seçeneğini kullanarak yapacağınız yakıt alımlarında toplamda 110 TL’ye kadar Maxipuan kazanabilirsiniz.

## Kampanya Detayları ve Son Tarih

Bu harika kampanya 30 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecektir. Kazandığınız 110 TL Maxipuan’ı bir sonraki yakıt alımınızda kullanarak toplamda 110 TL indirim avantajı elde edebilirsiniz. Maxipuanlarınızı yalnızca Maximum anlaşmalı istasyonlarda (Opet ve Sunpet) kullanabilirsiniz. Maxipuanlarınız 5 Ekim 2023 tarihine kadar kartınıza yüklenecektir, böylece Maxipuanlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde kullanma imkanına sahip olursunuz.

İş Bankası, Maxipuanların son kullanma tarihinin 30 Kasım 2023 olduğunu açıkladı. Bu tarihten sonra Maxipuanlarınız geçerli olmayacaktır. Ayrıca, elde ettiğiniz Maxipuanları Maximile’e dönüştüremez ve avans Maximil ödeme yönteminde kullanamazsınız. Her müşteri bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir ve en fazla 110 TL puan kazanabilir. İş Bankası’nın sunduğu bu fırsatla birlikte yakıt alımlarınızda tasarruf sağlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Son Dakika! Gece Yarısı Akaryakıt İndirimi ve Güncel Fiyatlar

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.