EkonomiGenelTürkiye

Tarım ve Orman Müdürlüğü KPSS’siz Alım İlanı

SEO Uzmanı Olarak Devlet Personeli Alımı İlanları Üzerine Analiz ve Detaylar

Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, birlik bünyesinde görevlendirmek üzere devlet personeli alım ilanı yayınladı. Bu alımlar, KPSS şartı olmaksızın gerçekleştirilecek olup, kurum tarafından düzenlenecek sınav sonucuna göre işe alımlar gerçekleştirilecektir. Bu ilanda, başvuruların gerçekleştirileceği kamupersonelialim.com sitesine de yer verilmiştir.

Devlet Personeli Alımı Başvuru Tarihleri ve Şartları

Üniversitelerde lisans düzeyinde okutulan; zootekni bölümü, veterinerlik fakültesi veya meslek yüksekokullarının hayvancılık bölümleriyle veteriner sağlık teknikerliği mezunu, ziraat teknisyeni veya yüksek lisansını zeo tekno bölümünde tamamlamış olan adaylar başvuru yapabilirler.

Başvuran erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamalı veya en az bir yıl süreyle muaf olmuş tecil durumunda olmalıdırlar.

Arazi koşullarında çalışmanıza engel bir durumunuzun bulunmaması gerekmektedir.

Proje kapsamında araç kullanacağınız için aktif bir şekilde araç kullanabiliyor olmalı ve Karayolları Trafik Kanunları uyarınca en az B sürücü belgesine sahip olmanız gerekmektedir.

Adayların başvuruda bulunacakları il ve ilçede ikamet etmeleri tercih sebebi olarak gösterilmektedir.

Başvuru sırasında talep edilen belgeler ise müracaat dilekçesi, diploma veya çıkış belgesinin tasdikli sureti, askerlikle ilgili durumu gösteren belge, ikamet belgesi, sürücü belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, özgeçmiş, diploma belgesi, sabıka kaydı belgesi ve sağlık raporudur.

Devlet Personeli Alımı İlanına Başvurular Nasıl Yapılacak?

Mersin iş ilanları kategorisinde yer alan bu ilana müracaatlar 17 Ağustos 2023 tarihi itibariyle başlamıştır. Adaylar başvurularını 31 Ağustos 2023 tarihine kadar Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne şahsen yapmalıdırlar. Söz konusu adreste 5 Eylül 2023 tarihinde de sınav gerçekleştirilecektir.

Tarım ve Orman Müdürlüğü KPSS’siz Alım İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.