EkonomiGenelTürkiye

Renault Taliant: Peşin 563.000 TL Kampanyası 3 Gün Geçerli!

**SIFIR KİLOMETRE OTOMOBİL KAMPANYALARI HIZ KESMİYOR**

**Zamlar Kapıda**

Türkiye’deki otomobil sektöründe son 3 ay içinde önemli fiyat hareketleri yaşandı. Yükselen döviz kurları ve artan vergiler nedeniyle sıfır kilometre araçların fiyatları da oldukça yükseldi. Bu durum, hem araç almak isteyenleri hem de araç satışı yapan firmaları derinden etkiledi. Artan fiyatlar nedeniyle firmalar, bekledikleri satışları gerçekleştirememekten endişe duyuyorlar. Araç satın almayı planlayanlar ise, hızla araçlarını alarak gelecekteki zamdan korunmayı amaçlıyorlar. En geç 1 hafta içinde sıfır kilometre otomobiller için yeni bir zam furyası başlayacak ve araçlara Eylül zamları uygulanacak.

**Renault Taliant Kampanyalı Fiyat ve Kredi Desteği!**

Renault’un en ekonomik modeli olan Renault Taliant için özel bir kampanya başlatıldı. Bu kapsamda Renault Taliant’ın en düşük donanımlı aracı 813.000 TL fiyatla satışa sunuldu. Bu fiyat sadece 3 gün geçerli olacak ve müşteriler bu süre içinde faydalanabilecekler. Ancak Eylül ayının başlamasıyla birlikte bu otomobilin fiyatının en az 850.000 TL olması bekleniyor.

Renault, Taliant alımlarında geçerli olacak şekilde müşterilere kredi desteği sağlıyor. Müşteriler, Renault Finans’tan 250.000 TL tutarında kredi alabiliyorlar. Ayrıca, 813.000 TL fiyatla satılan Renault Taliant için 563.000 TL nakit ödeme yapmak yeterli oluyor. Kalan tutar için kredi veriliyor ve bu kredinin geri ödemesi aylık olarak yapılabiliyor.

Renault Taliant: Peşin 563.000 TL Kampanyası 3 Gün Geçerli!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.