EkonomiGenelTürkiye

Yemek Sepeti İle 7.500 TL Maaşla Part Time İş Fırsatı

Yemek Sepeti, İstanbul Antalya Ankara Muğla İzmir Konya Balıkesir’de Part Time İş Fırsatı Sunuyor!

Yemek Sepeti Yaya Kurye Hizmeti İle Part Time İş İlanları Yayımlayacak

Yemek Sepeti, Türkiye’nin en büyük online yemek sipariş sitelerinden biri olarak hizmet kalitesini arttırmak için yeni bir hizmet sunuyor. Bu yeni hizmetle birlikte binlerce gence part time iş fırsatı sağlanıyor. Yemek Sepeti, yaya kurye alımı yaparak gençlere ek kazanç imkanı sunuyor.

Son dönemde yaşanan kurye hizmetindeki aksamalar nedeniyle teslimatlarda gecikmeler yaşanan Yemek Sepeti, yeni hizmetini devreye alarak çözüm bulmaya çalışıyor. Çevreyi korumak, teslimat sürelerini kısaltmak ve yeni istihdam alanları oluşturmak amacıyla Yemek Sepeti, yaya kurye sistemiyle hizmet veriyor.

Yemeksepeti’nin bisikletli kurye hizmetini başlatmasının ardından Yaya Kurye hizmeti de devreye alındı. İstanbul, İzmir, Antalya, Konya, Ankara, Isparta, Muğla ve Balıkesir’de pilot bölge olarak belirlenen ilçelerde yaya kurye hizmeti sunulmaya başlandı.

Yemek Sepeti sözcülerine göre, “Yemeksepeti’nin Yaya Kurye modeli, karbon salımı yapmadan teslimat sağlarken, hizmet standartlarını ve seçeneklerini yükseltmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda bu model, Yemek Sepeti’nin lojistik ağını da genişletecek. Elektrikli motorsiklet ve bisiklet gibi çevreci teslimat araçlarının da hizmete eklenmesiyle daha yeşil bir lojistik ağ hedefleniyor.”

Bu yeni hizmetle birlikte part time olarak çalışacak gençlere sabit 7.500 TL maaş ve prim imkanı sağlanacağı iddia edilmektedir. Bu fırsat özellikle üniversite öğrencileri için ek gelir elde etme ve cep harçlığı kazanma fırsatı sunmaktadır.

Yemek Sepeti İle 7.500 TL Maaşla Part Time İş Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.